Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Skype is niet beschikbaar op mijn Verizon 9630
Als je een foutmelding van de Skype- applicatie niet beschikbaar is op uw Verizon BlackBerry 9630 -smartphone ontvangt , kan het probleem zijn met ofwel uw smartphone of de applicatie . Voordat u de oorzaak oplossen , controleer de netwerkverbinding van uw smartphone . Update Phone

Only selecteert BlackBerry- modellen kunnen werken met Skype . De Verizon 9630 voldoet aan de eisen die nodig zijn om de applicatie te downloaden . Als u een foutmelding te zeggen dat de Skype applicatie niet beschikbaar te ontvangen , updaten de software van uw BlackBerry . Software-updates zijn beschikbaar via de BlackBerry Desktop Software applicatie . Sluit de 9630 aan op uw computer , en start Desktop Software op de computer . Starten de update van het apparaat instellingen in het hoofdmenu van de applicatie .
Hard Reset

Als Skype niet beschikbaar is op uw Verizon 9630 , een andere toepassing zou kunnen worden voorkomen dat het uit te werken . Door aan de batterij , of harde reset de 9630 , kunt u in staat om de interferentie te beëindigen . Draai niet aan de BlackBerry uit voordat u de accu trekken . Vervang de batterij na 30 seconden , en test de Skype- toepassing om te bepalen of het probleem is opgelost . Begin niet met elke toepassing die nodig is voor de telefoon te bedienen voordat u Skype starten.
Toestemmingen bewerken

De Skype- applicatie moet onbeperkt toegang tot uw telefoon gebruikersgegevens en verbindingen . Standaard wordt de applicatie zo instellen dat u wordt gevraagd om toestemming telkens . Indien de aanvraag blijft onbeschikbaar , controleren en uw rechten veranderen . Toegang tot de geavanceerde opties van de telefoon , en druk op de "Menu" toets terwijl Skype is gemarkeerd . Klik op de optie om de machtigingen te bewerken . Verander alle velden op "Toestaan ​​", en test de applicatie .
Verwijderen /opnieuw installeren

Verwijder de Skype- applicatie van uw Verizon 9630 smartphone als het blijft zijn niet beschikbaar . De aanvraag kan een bug die van invloed is op haar vermogen om te functioneren . Verwijder de applicatie vanuit geavanceerde opties van de telefoon . Start de telefoon na de software is verwijderd . U kunt de software voor de Skype- applicatie uit App World downloaden . De applicatie zal op uw telefoon worden geïnstalleerd nadat de download is voltooid .

Previous: Next:
  Skype
·Mijn Skype is geplakt op met a…
·Hoe je Skype gebruiken Met Fri…
·Hoe gratis Skype Credit Get 
·Wat zijn de gevaren van Skype …
·Hoe Hook Up Fring met Skype 
·Nadelen van het gebruik van Sk…
·Skype voor Mac Tutorial & Veel…
·Hoe Video Privacy-instellingen…
·Hoe je Skype te laten werken o…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
Wat is WordPerfect Office 12 ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een portfolio maken in Word 
·Track Effecten in Anvil Studio 
·Hoe te Ongewenste Filters op Photoshop C…
·Hoe kan ik bekijken Twee Excel spreadshe…
·Hoe te Meerdere documenten samenvoegen i…
·Hoe je alle afspraken uitschakelen in Or…
·Hoe maak je een Dreamweaver- sjabloon ma…
·Een back-up bestanden met Windows XP Hom…
·Distressed effecten in GIMP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com