Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Wat zijn de gevaren van Skype ?
Alle grote uitvindingen hebben de mogelijkheid van misbruik . Skype , de toonaangevende Voice over Internet Protocol ( VoIP ) , is geen uitzondering . Hoewel de voordelen van gratis online telefoon-en videogesprekken zijn vele , Skype heeft ook risicofactoren . Ongeschoold of onzorgvuldig gebruik van Skype kan leiden tot een schending van de persoonlijke veiligheid, downloads van virussen en malware en contactgegevens door pedofielen . Achtergrond

Met de lancering van de bètaversie van Skype in 2003 , internetcommunicatie een nieuwe fase ingegaan . De mogelijkheid om tekst , spreken , bestanden delen en zelfs elkaar zien via een one-stop , vrij , computer-naar - computer " Skype Call ' heeft miljoenen gebruikers aangetrokken . Terwijl andere VoIP-diensten bestaan, Skype maakt gebruik van een peer-to -peer -model en niet een server - client model net als zijn concurrenten . Naast de traditionele gratis computer - naar - computer video - chatten , kunnen gebruikers ook computer - naar - telefoon vraagt ​​om een ​​kleine vergoeding te maken , afhankelijk van de locatie .
Virussen

Omdat Skype is een gratis , downloadbare universeel product dat het mogelijk maakt een computer aan te sluiten op een andere , is het kwetsbaar voor de overdracht van virussen . Volgens een artikel van 2009 door Len Rosen van Kiwicommons.com , kunnen virussen en malware worden ingebed in een file - aandelentransactie zoals een chatbericht of een bijlage bij een bericht . Echter , in vergelijking met andere chat- diensten, waaronder AOL , MSN Messenger en Yahoo! Messenger , Skype heeft de beste bescherming en detectie van potentieel schadelijke software . Beschermd te blijven , nooit bijlagen van een vreemdeling te downloaden en hebben altijd de meest recente versie van anti - virus software . Een extra veiligheidsmaatregel is om te bevestigen dat een bijlage is verzonden en de naam van het bestand , zelfs als hij met een vriend online .
Schending van Veiligheid

Er zijn twee verschillende soorten computer veiligheidsproblemen te overwegen bij het gebruik van Skype . Ten eerste , de mogelijkheid dat een persoon kan worden die zich voordoen als iemand anders online , zoals een vriend of familielid , of zelfs een Skype- werknemer , en zal vragen om persoonlijke gegevens , ( een wachtwoord , credit - card of sofi-nummer , enz. ) . Alle officiële correspondentie over een Skype-account gebeurt op hun website . Het kiezen van een sterk wachtwoord met een verscheidenheid van letters , cijfers en symbolen beschermt de veiligheid van een account . Het tweede gevaar voor computerbeveiliging is een privacy- probleem . Volgens een artikel van 2006 door Derek Sooman van TechSpot.com , zal Skype gouvernementele organisaties informatie over het gebruik door het publiek

geven indien gewenst .
Pedofielen Bij de behandeling van een internet communicatie software die wordt gebruikt door kinderen , het potentieel voor seksuele roofdieren bestaat. Net als het gevaar van inbreuk op de beveiliging of het downloaden van malware , kan de pedofiel voordoen als een vriend of familielid om de toegang tot het kind te krijgen . Rosen adviseert nooit een adres of telefoonnummer thuis op een Skype- profiel plaatsen . Een andere optie voor ouders is om de functie voor ouderlijk toezicht , Skypito gebruiken . Ouders kunnen goedkeuren en de activiteit van een kind op Skype .

Previous: Next:
  Skype
·Skype Conference Limits 
·Hoe werkt een Mac-gebruiker kr…
·Hoe te Sluit de Skype App 
·Hoe maak je een Skype Webcam i…
·Hoe maak je automatisch Volume…
·Skype en Facebook Virussen 
·Hoe te MagicJack & Skype gebru…
·Hoe maak je verbinding een mob…
·Heeft de Call Optie bestaan ​​…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe om te sparen uw foto's van PowerPoin…
·Hoe om muziek van LimeWire naar een Musi…
·Hoe u Microsoft Works installeren zonder…
·Toegang krijgen tot de Trial Features vo…
·Hoe te Pivot Tables te creëren met MS A…
·Hoe te GIF's maken op Illustrator 
·Hoe kan ik Vervang een huidtint van de e…
·Hoe maak je een fractie Houd in Excel zo…
·Hoe te gebruiken Excel- macro's naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com