Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Wordt Eu3 of Eu2 Better ?
Europa Universalis III , of Eu3 , werd uitgebracht in januari 2007 als een vervolg op Europea Universalis II , of Eu2 , die in eerste instantie verscheen voor Windows en Mac OS X-systemen in november 2001 . Beide zijn empire - building strategie games die de speler aan militaire strategieën te gebruiken en te beheren economieën , diplomatie en handel om te winnen verlangen . EU2 Overzicht

In Europa Universalis II , spelers beheren een imperium over meerdere eeuwen , variërend van 1419 en Joan D' Arc uit 1820 en het tijdperk van Napoleon . Langs de weg , moet de speler een krachtige economie op te bouwen , creëren een robuuste militaire aanwezigheid , wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen te bevorderen , voeden ontluikende religies en verkennen en te veroveren nieuwe provincies . Daarnaast kan de speler beginnen als enige rijk , of het nu de Inca , de Dahomey of de Chinezen . En in tegenstelling tot de traditionele strategie games , Eu2 gebeurt in real-time , en niet in de bochten.
Eu3 Overzicht

Europa Universalis III gastheren een kortere 346 - jaar bereik , maar spelers hebben de extra optie om het spel binnen die periode beginnen op elk gewenst tijdstip . Een enorme opmerkelijk verschil tussen Eu2 en Eu3 is de integratie van een veel meer gepolijst 3 - D grafische engine die gameplay vereenvoudigt , waardoor het makkelijker voor beginners om te leren hoe om te spelen . Plus , hebben de " bordspel " esthetiek is vervangen door wat Strategy Informer recensent John Wallace beschrijft als " het land , steden en legers " met een meer ' organisch gevoel . "
Historical Verschillen

Eu3 heeft een iets minder historisch element dan zijn voorganger . De voormalige is meer bedoeld als een historische simulator waarin je alleen maar gemaakt lichte aanpassingen aan de feitelijke geschiedenis en vervolgens keek gebeurtenissen zich ontvouwen . Met Europa Universalis III , historische gebeurtenissen neem een ​​iets minder voorrang , dus je hebt meer kracht om de toekomst van uw natie te definiëren . Drastische willekeurige gebeurtenissen kunnen zich van tijd tot tijd , maar ze zullen niet noodzakelijkerwijs gebonden aan de geschiedenis .
Extra Verschillen

Eu3 gastheren veel meer landen , waaronder grote bedrijven zoals Ming China en kleine degenen zoals Malediven . EU2 is meer mod vriendelijk , als alle game data wordt opgeslagen in gemakkelijk te bewerken tekstbestanden . , En honderden mods voor aangepaste campagnes en landschappen zijn beschikbaar . Dergelijke modding is niet aanwezig op hetzelfde niveau met Europa Universalis III , maar het heeft wel een groot aantal uitbreidingspakketten , waaronder Napoleon's Ambition , In Nomine , erfgenaam van de troon en Divine Wind .
< br >

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik CFrame het hele mod…
·Hoe maak je een Neighborhood R…
·The Settlers IV PC Game Specif…
·Hoe op Auto - Run ROM Emulator…
·Hoe te Oude games die gebruik …
·Hoe je oude Games Delete 
·Hoe de Sims 3 Startup probleem…
·Hoe te CS 1.6 Achtergronden Be…
·Wat te doen na I Have Been Hac…
  Related Articles
Hoe te accepteren of verwerpen bijgehoud…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe afdrukken of mail naar een Mail Merg…
Hoe de Periode - 14 Trick uitvoeren om u…
Hoe afdrukken van een achtergrondkleur o…
Hoe kan ik een afbeelding Zet in een ach…
Wat is WYSIWYG ? 
Hoe maak je een auteursrecht, handelsmer…
Wat is een zwevende werkbalk ? 
  Software Articles
·Hoe gratis Sims Krijg 3 items 
·Hoe maak je een formaat voor muziek -cd'…
·Hoe het verhogen Volume Met Audacity 
·Hoe te Reaper Bestanden opslaan als Real…
·Hoe maak je een zip-bestand uitpakken in…
·Hoe de Thornfang Ravager in WoW Tame 
·Hoe te All End-of - Line Tekens verwijde…
·Hoe te Record Text Document Veranderinge…
·Hoe afdrukken van een DWG 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com