Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Wat te doen na I Have Been Hacked op World of Warcraft ?
Ontdekken dat een hacker toegang tot uw World of Warcraft -account heeft opgedaan is een afschuwelijk gevoel . Hackers overnemen accounts van spelers , strippen ze van items en goud , en de overdracht van de personages naar andere servers om de opbrengst te smokkelen . Als je ontdekt zelf geblokkeerd van uw game account , maatregelen onmiddellijk te nemen om uw veiligheid te repareren, weer controle en beginnen met het herstelproces . Scan uw systeem

De eerste en belangrijkste wat je hoeft te doen nadat ze gehackt is om te leren hoe de aanvaller toegang . Meestal waren ze in staat om een keylogger te planten op uw systeem , meestal door middel van een exploit in uw webbrowser . Een keylogger is een programma dat alles wat je typt op het toetsenbord registreert . Run spyware en virusscanners totdat u de beledigende malware te lokaliseren en te verwijderen om verdere toegang tot uw rekeningen te voorkomen . Zodra je de keylogger hebt verwijderd , moet je ook veranderen al uw wachtwoorden , zoals de hacker kan informatie met betrekking tot uw e-mail en de financiële rekeningen te hebben.
Regain Controle

Als u zich de geheime vraag en antwoord hebt gemaakt toen u uw wereld geopend of Warcraft -account , kunt u gemakkelijk weer toegang online . Selecteer de " Kan niet inloggen " optie uit het Battle.net login menu en voer uw gegevens . Zodra u hebt gecontroleerd dat u de juiste eigenaar van het account , kunt u de controle over het weer , het herstel enige informatie de hacker zou zijn veranderd en log weer in het spel .
Contact Support

Zodra je terug bent in het spel , open een GM ticket uit te leggen dat je gehackt . Geef zoveel mogelijk details over ontbrekende items en personages , evenals het tijdstip van de gebeurtenis bij benadering . Als u geen toegang tot uw account , kunt u mailen of bellen Blizzard 's customer service afdeling en geef ze dezelfde informatie . Hoe eerder u contact opnemen met het bedrijf en het verslag van de hack , hoe eerder ze kunnen het onderzoek en de restauratie te beginnen.
Be Patient

Nadat u het verslag van de hack , het wachten spel begint . Account herstel kost tijd , en het kan zijn zolang twee weken voor het herstel afdeling het onderzoek voltooid en herstelt uw rekening , afhankelijk van de aard van de inbraak . Zij kunnen ook nodig hebben om je account blokkeren voor een deel van het onderzoek , dus bereid zijn om wat tijd door te brengen weg van het spel . Probeer geduldig te zijn bij het omgaan met ondersteunend personeel en game masters in deze periode , omdat ze te maken hebben met een groot volume van gehackte accounts elke dag , en terecht gefrustreerd spelers . Vergeet niet dat in de meeste gevallen zal je alles weer wat je hebt verloren .
Krijg een Authenticator

Zodra Blizzard uw account heeft hersteld , maatregelen nemen om verdere aanvallen te voorkomen . Als u een compatibele mobiele telefoon , kunt u een gratis Authenticator applicatie die een extra laag van beveiliging voor uw account zal zorgen en verminderen de kans op opnieuw wordt gehackt downloaden . U kunt ook een sleutel - keten RSA token versie van de Authenticator kopen voor een nominale vergoeding .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe de NCR Ranger Outfit in Fa…
·Hoe de Luxor Game Problemen 
·Hoe de nieuwe eenheid Sounds F…
·Hoe maak je een Game Server ve…
·Hoe te RollerCoaster Tycoon 3 …
·Hoe te Marble Popper Play Game…
·Originele Window 98 Games 
·Gratis Computer Sites voor Kin…
·Welke soorten ziekten kunnen S…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe u Microsoft Word 2003 converteren na…
·Hoe verwijder ik een tak in CVS ? 
·Hoe je problemen met PDF-bestanden in Pr…
·Hoe maak je een PDF-bestand in Distiller…
·Excel plugins voor Google Finance 
·Hoe kan ik een Trojan virus verwijderen …
·Hoe kan ik Excel te houden van wordt ges…
·Hoe kan ik FLV bestanden embedden in Pow…
·Word 2007 Aanwijzingen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com