Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe kan ik FLV bestanden embedden in PowerPoint 2003
Het koppelen van een video naar een PowerPoint-presentatie is een effectieve manier om de aandacht van uw publiek te vangen en te houden . Een van de meest - gebruikte videoformaten op het web is het FLV ( Flash Video ) formaat, dat erin slaagt om een hoge compressie te combineren met een hoge kwaliteit voor een optimale Web kijkervaring . Het probleem is dat PowerPoint heeft geen ingebouwde ondersteuning van het FLV -formaat , dus om een FLV -video te gebruiken in een PowerPoint-presentatie zul je eerst moeten converteren naar een formaat dat PowerPoint ondersteunt , zoals AVI , WMV of MP4 . Gelukkig is dit proces is eenvoudig en ongecompliceerd . Wat je nodig hebt
PowerPoint 2003
Video conversie software
FLV-bestand
Toon Meer Aanwijzingen
1

Dubbelklik op het bureaublad pictogram van uw video conversie software om het te lanceren . Of klik op "Start , " klik op " Programma's " en selecteer vervolgens uw video conversie software uit de lijst met toepassingen . Kopen van 2

Klik op de " Input" of " Source " knop in de video conversie software en selecteer het FLV-bestand dat u wilt converteren . Bijvoorbeeld , als je gebruik VLC , klik op "Bestand ", klik op " Opslaan en converteren , " klik op "Add " in het vak " File Selection " , blader naar de map waarin het FLV-bestand dat u wilt converteren wordt opgeslagen en selecteer deze .
3

Klik op de "Output " of " Destination "-knop in de video conversie software en selecteer de map waarin het resulterende AVI , WMV of MP4- bestand moet worden opgeslagen . Bijvoorbeeld , als je gebruik Handbrake , klikt u op de knop 'Bladeren' naast het vakje " Destination " , blader naar de map waarin u het geconverteerde bestand wilt opslaan en klik op "OK . " Voor het beste resultaat , sla dit bestand in dezelfde map als uw PowerPoint-presentatie .
4

Klik op " Destination format " of " Convert To" in de video conversie software en selecteer AVI , ASF , MPG , MPEG of WMV als de output formaat .
5

Klik op " Convert " of " Start" in de video conversie software en wachten tot de video is geconverteerd .
6

Klik op het pictogram op het bureaublad of selecteer PowerPoint PowerPoint uit de lijst met applicaties op te starten . Als u een PowerPoint-presentatie al opgeslagen hebt , klik dan op " File " en dan " Open ", blader naar de map waar u de presentatie hebt opgeslagen en selecteer deze .

Klik 7 " Invoegen " klik " films en geluiden , "klik" Film uit bestand " en blader naar de map waarin uw geconverteerde video wordt opgeslagen en selecteer deze . Uw video moet worden weergegeven in de geselecteerde PowerPoint-dia .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe gegevens in PowerPoint 
·Hoe maak je een snapshot impor…
·Hoe maak je een diavoorstellin…
·Hoe te Merge in 2007 PowerPoin…
·Hoe je Powerpoint houden van w…
·Hoe maak je een Countdown Time…
·Hoe maak je een PowerPoint ops…
·Hoe te MP4s invoegen in PowerP…
·Hoe te Shadows In Graphics in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Web Pages Zip 
·Inleiding tot Flash Catalyst Files 
·Hoe maak je een PDF- bestand niet openen…
·Hoe te OpenOffice bestanden te converter…
·Hoe maak je een statement in PL /SQL 
·Hoe de staart Snijd een Blangonga 
·Hoe te Win32/Heur Fix op mijn PC 
·Hoe te Tags gebruiken in OneNote 
·Hoe te gebruiken Matlab Brackplot 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com