Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe je oude Games Delete
Ongebruikte spellen nemen ruimte in beslag op uw harde schijf en kan vertragen de werking van uw computer . Als je games die je niet speelt , dan kunt u ruimte vrij te maken en eventueel verhogen van de snelheid van uw computer door het verwijderen van die spellen van uw systeem . Games die kwam vooraf geïnstalleerd op uw Windows- systeem kan worden verwijderd door middel van " Windows-onderdelen . " Games geïnstalleerd nadat het systeem is aangeschaft moet worden verwijderd door middel van de ' Add or Remove Programs "-functie . Instructies
Delete Through Windows Features
1

Open " Programma's en onderdelen . " " Programma's en onderdelen " kan worden geraadpleegd via het menu 'Start' . Kies ' Configuratiescherm ' en dan selecteer " Programma's en onderdelen " uit de lijst . Op sommige besturingssystemen , zoals Windows Vista , zal je "Programma's " uit het menu "Configuratiescherm " te selecteren voordat u ' Programma's en onderdelen " genoemd zal zien . Kopen van 2

Ga naar de " Windows- functies " paneel . Dit paneel wordt geopend door te klikken op de "Turn Windows-onderdelen in -of uitschakelen " link. Op de meeste systemen , deze link is aan de linkerkant van de " Programma's en onderdelen " lijst . In Vista , " Windows-onderdelen in -of uitschakelen " wordt vermeld op het hoofdmenu " Programma's " in het " Programma's en onderdelen " rubriek .
3

Klik op het plusteken ( +) naast op " spelen " om de lijst met spelletjes uit te breiden . Alle van de spellen die kwam vooraf geïnstalleerd op uw systeem zal verschijnen in de lijst . Alle van de spellen hebben een doos met een vinkje ernaast , wat aangeeft dat het spel op uw systeem is geïnstalleerd . Om een ​​spel te verwijderen , klikt u op het vakje om het vinkje te verwijderen en klik op de knop "OK " . Er verschijnt een bericht waarin staat dat het enkele minuten kan duren om opnieuw configureren van het systeem . Wanneer het bericht verdwijnt , zal het spel uit het systeem worden verwijderd .
Verwijderen met ' Add or Remove Programs '

Access 4 " Add or Remove Programs . " Om deze functie te krijgen, ga naar het menu 'Start' en klik op ' Configuratiescherm'. In de meeste versies van Windows , 'Add or Remove Programs " is een optie in het hoofdmenu van ' Configuratiescherm '. In Vista , wordt de functie voor verwijdering van het programma vermeld als ' Een programma verwijderen ' en verschijnt onder de 'Programma's' rubriek op het menu " Control Panel " .
5

Zoek de naam van het spel dat u wilt verwijderen in de lijst met programma's . Alle programma's op de computer , met inbegrip van de games , zijn weergegeven in alfabetische volgorde . Als je het spel vinden in de lijst , klikt u op de naam . In alle versies van Windows , behalve voor Vista , zal dit brengen een optie om " Wijzigen /Verwijderen " het spel . Klik op deze knop om het vak verwijderen . In Vista , dubbelklikt u op de naam van het spel in de lijst om het zelfde doos .
6

Controleer of u wilt het spel te verwijderen . Wanneer u de optie " Wijzigen /Verwijderen " in de meeste Windows- versies of dubbelklikt u op de naam van een programma in Vista 's " Uninstall " lijst , een van twee dingen gebeuren selecteren . Als het een eenvoudig programma met minimale onderdelen , zal u een eenvoudige waarschuwing waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u het programma wilt verwijderen krijgen . Klik gewoon op "Ja" en het programma zal van uw computer worden verwijderd . Als u het verwijderen van een meer gecompliceerde programma met vele componenten , kan het brengen een installatiewizard . Te verwijderen met behulp van de wizard , volg de schermen . Als u het einde van de wizard te bereiken , zul je ook een waarschuwingsbericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u het programma wilt verwijderen krijgen . Klik op " Yes " en alle onderdelen van de programma's moeten uit het systeem worden verwijderd .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe de Clones Get Van Star War…
·Hoe maak je een opgeslagen spe…
·Counter Strike Server Informat…
·Hoe je de Little Girl Laugh in…
·Hoe te verbinden Age of Empire…
·Sonic the Hedgehog PC Games 
·Hoe kan ik mijn geld te vermen…
·Hoe je Sally's Salon Play 
·Hoe maak je een kampioen in Le…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren van . EDB 
·Hoe kan ik een nieuwe WordPress sjabloon…
·Hoe te Posters maken met Office 
·Hoe te importeren Microsoft CRM 
·Hoe de Activation Assistant voor het 200…
·NewBlue Video Effects 
·Hoe kan ik een Access- bestand te repare…
·Hoe kan ik een oude foto gebruiken Gimp …
·Hoe je Skype installeren op de Axim X50 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com