Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
The Settlers IV PC Game Specificaties
" The Settlers IV " is de vierde aflevering van de ' Settlers ' game-serie ontwikkeld door Blue Byte Software . De speler bestuurt een van de vier races in een beschaving gebouw spel dat kan gespeeld worden in single- player of multiplayer modes tegen de kunstmatige intelligentie van de computer , of andere menselijke spelers over het internet . PC Specificaties Game

De ' Settlers ' game-serie zijn real- time strategie , beschaving building strategie games ontworpen voor de Windows-besturingssystemen . " The Settlers IV " gaat verder met de " Kolonisten " franchise door de integratie van nieuwe toevoegingen aan graphics en gameplay , die een nieuw ras omvat .
Game Doelstellingen

Het doel van " The Settlers IV " is een beschaving van een kolonie door het bekwame gebruik van de middelen , zoals mijnbouw , voedsel en gereedschap productie als eenheid klasse creatie te bouwen . " Settlers IV " spelers ervoor zorgen dat de kolonie en de race kiezen ze gedijen in vrede en in oorlog . De speler kan kiezen om te spelen en leiden de Romeinen , Vikingen en Maya's . Elk ras heeft een unieke uitstraling en vaardigheden , hoewel ze allemaal staan ​​bekend als Settlers . Kolonisten mogen deelnemen aan gevechten op land en zee , de speler beheert troepen , eenheden , strategie en tactiek om de overwinning te behalen dan onhandelbaar buren in single- player , of tegen andere menselijke tegenstanders in de multiplayer modus .
< Br >
Wat is nieuw

" The Settlers IV " is opgewaardeerd gedetailleerde graphics en een hogere resolutie , waardoor de kwaliteit verbetert ten opzichte van eerdere afleveringen . Een verbeterde interface maakt informatie makkelijker te zien en te navigeren . Ook een nieuwe " easy mode " is opgenomen om nieuwkomers te introduceren om de reeks door het volgen langs in een tutorial . Nieuwe functies in Internet spel kunnen maximaal acht spelers , voice chat , coöperatief te spelen , online ranking , een aangepaste wapen en concurrerende bezinking .

De " Dark Tribe " is een nieuw spelelement in " The Settlers IV " dat combineert de bouw en strategische elementen samen . Saboteurs zijn een nieuw soort eenheid die fungeren als infiltratie units . Paden die vaak worden gebruikt uiteindelijk om te zetten in wegen . Er is ook een nieuwe verbeterde zoomfunctie die het mogelijk maakt de speler om kleine details in de game wereld te zien .
Systeemvereisten Minimale

Om te spelen " The Settlers IV " op uw pc , hebt u een Windows-pc met een 200 MHz Pentium MMX chip , 64 MB RAM , Window 95b/98/2000/ME/NT 4.0 met Service Pack 5 , een 4 MB grafische kaart met minimaal 800 bij 600 resolutie , een PC CD-ROM of internet voor de downloadbare versie .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Condition Zero Lost Key Recove…
·Het wijzigen van de Call of Du…
·Hulp aan Quest in World of War…
·Wat zijn de bestandsextensies …
·Hoe te Local Servers Host op L…
·Hoe maak je een titel Screen i…
·Welke PC Games Are Vista compa…
·Hellgate London Patch Probleme…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een watermerk in Word 2007 t…
·Hoe kan ik bestanden opslaan naar PDF Va…
·Hoe een PDF- Look Like a Flip boek maken…
·Hoe te Verwijzingen in Word bijwerken 
·Hoe te Win Spy verwijderen 
·Hoe de Adobe Acrobat Reader software te …
·Hoe kan ik een L -vormige neus Stud Invo…
·Kerk database programma's 
·Hoe te Punk Buster inschakelen in Zone A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com