Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
MapPoint Vs . AutoRoute
MapPoint en AutoRoute zijn zowel Microsoft software pakketten die kaartinformatie voor reizigers produceren . MapPoint wordt gebruikt voor het bekijken , bewerken en integreren van kaarten . Het Microsoft -programma Straten en tips is in Europa bekend als Microsoft AutoRoute , die deel uitmaakt van MapPoint en biedt wegenkaarten van Europa . Beide mapping -programma's worden gebruikt om de beste kosten - efficiënte of landschappelijke rijden routes te plannen . MapPoint

MapPoint laat maken kaarten van de Verenigde Staten en Canada uit data . Deze kaarten kunnen worden aangepast , geactualiseerd en geïntegreerd in Microsoft Office projecten . Het programma is een krachtige business tool voor het in kaart brengen van de verkoop gebieden , gericht op klanten en het analyseren van geografische trends . Gegevens die al in Excel , Access , Outlook of databases opgeslagen kunnen worden gebruikt om kaarten , die online of ingevoegd in Word- documenten en PowerPoint-presentaties kunnen worden geüpload creëren.
AutoRoute

AutoRoute is handig voor het plannen van vakantie of zakelijke reizen in Europa . De software maakt het mogelijk voor aanpasbare planning en biedt nauwkeurige locaties en richtingen die meer dan 5 miljoen mijl van de weg te dekken . Planners kunnen schema's voor hun reizen met behulp van kaarten met drag and drop functies te creëren . AutoRoute geeft informatie over diensten en bezienswaardigheden die kunnen worden toegevoegd aan de road trip . U kunt ook uw eigen omwegen voor de reis te maken en nieuwe gebieden te verkennen .
- Friendly Gebruiker statistieken

MapPoint en AutoRoute
zijn beide eenvoudig te gebruiken . Zoek locaties door het invoeren van de adressen , postcodes of plaatsen en krijg direct kaarten geven eenvoudige aanwijzingen . De mapping software maakt vakanties gemakkelijker te plannen , vooral als verschillende haltes worden verwacht . Zodra u de locatie hebt ingevoerd , kun je erachter komen reistijd alsmede kilometers . Internet -verbinding is niet nodig met MapPoint en AutoRoute . Beide programma's bieden u de snelste routes , mooiste routes en routes te vermijden .
GPS

Microsoft verkoopt GPS toestellen
apart van MapPoint . GPS , wat staat voor Global Positioning System , is een gratis Verenigde Staten de overheid beheerd satelliet dienst die locaties , tijd en weergegevens voor elk deel van de wereld geeft . Geplande routes kunnen worden gedeeld met andere GPS -apparaten , hoewel niet alle GPS-toestellen zijn compatibel . Functionaliteit is een USB-poort op het apparaat, dat ook moeten ondersteunen NMEA 2.0 of hoger . Microsoft waarschuwt dat de draadloze provider kosten in rekening mag brengen om berichten te ontvangen .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Hoe te Overdrive gebruiken in …
·SPI protocol Fundamentals 
·Hoe maak je een snapshot in VM…
·Apache wordt niet ontleden van…
·Hoe je Alle gebeurtenissen kop…
·Wat is PIR in SAP ? 
·Toestemming Fouten in QuickBoo…
·De goedkoopste manier om Frans…
·Hoe Facebook Toevoegen aan Twe…
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Hoe te MapPoint & MS Office Integratie 
Word Vs 2003 . Word 2007 
Hoe maak je een dagboek bij te houden op…
  Software Articles
·Hoe kan ik Feather in Illustrator ? 
·Wat is de extensie XPT ? 
·Hoe maak je een Fiscal Year Start Verand…
·Hoe maak je een Kopbal op Word 2007 Bewe…
·Hoe om te doen Larger Than 72 Tekengroot…
·Hoe te ArcMap installeren voor een eenma…
·Tips om te schilderen in Photoshop 
·Wat is DWG TrueView ? 
·Hoe te ERD Installeren op USB 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com