Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Wat is het Opus systeem ?
Het is gemakkelijk voor klanten om webontwikkelaars te besteden aan aangepaste websites te maken , nog niet zo eenvoudig om wijzigingen toe te passen zodra de ontwikkelaar CASHES de controle , waardoor klanten met een prachtige , maar nutteloos , product . Paul Oldham bevond zich in een dergelijke situatie tijdens zijn zoektocht naar een online krant voor een Engels dorp te ontwerpen . Het resultaat was Opus , een gratis , gebruiksvriendelijk , open source tool die updates website pagina's on-the - fly en heeft geholpen non - profit organisaties functioneren op het web tegen minimale kosten . Origins

Paul Oldham
gemaakt Opus als een instrument om te helpen bij de publicatie van een online krant voor het Dorp van Milton , Cambridgeshire in Engeland . Oldham recursief noemde zijn functie " Opus " voor Opus Publishing System , als vanouds voor open-source software . " Opus " toevallig ook de naam van de pinguïn in de Bloom County strips zijn en zou als mascotte van de software bedienen . Opus uitgegroeid tot een volwaardige , multifunctionele content management systeem . Een gemeenschap van Engels Linux en website-ontwikkelaars die bekend staat als The Hug blijven vandaag verfijnen en onderhouden van de software.
Hoe Het Werkt

Opus functies
een grafische gebruikersinterface met sjablonen genaamd Web formulieren die zijn opgeslagen op de template en waarmee gebruikers kunnen webinhoud toevoegen. Elke website wordt een " papieren ", en elke webpagina wordt een " artikel ". Editors , of de website-eigenaren genoemd , definieert een aantal auteurs om inhoud te leveren voor de webpagina . Auteurs kunnen ervoor kiezen om nieuwsartikelen ( diepgaande verhalen ) of hypertext - rijke artikelen te creëren . Auteurs schrijven gehalte in webformulieren met platte tekst of HTML , die worden geüpload naar een server om onmiddellijk of op een latere datum te publiceren .
Extra functies

Naast het leveren van inhoud van webpagina's , Opus biedt gebruikers de mogelijkheid om beelden via FTP te uploaden en te beheren die beelden in een MySQL database . Het softwarepakket biedt ook de mogelijkheid om niet - hypertekst documenten publiceren artikelen, zoals in PDF of Microsoft Word formaat . Het systeem bevat een gepatenteerde zoekmachine die relevante content binnen de website vindt .
Technische gegevens

Opus
zal werken op een webserver met PHP en MySQL geïnstalleerd op en draait Apache . Om toegang te krijgen Opus vanaf een clientcomputer , moeten gebruikers een webbrowser waarmee accepteren en tracking cookies te installeren . Voorbeelden hiervan zijn Microsoft Internet Explorer , Mozilla Firefox en Opera . Gebruikers hoeven niet te programmeren ervaring te hebben om de tool te gebruiken .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Open Source Schrijfwijzer 
·Wat is er nodig om lettertypen…
·Hoe te draaien van een afbeeld…
·Hoe maak je een RocketMail Acc…
·Hoe kan ik gratis besturingssy…
·Hoe maak je een Open Source We…
·Hoe kan ik een handtekening of…
·Hoe te Restaurant Business Run…
·Linux Geheugenlekkage Gereedsc…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Een back-up van de bestanden op uw compu…
·Desktop DBMS Kenmerken 
·Hoe kan ik Maak een Excel- macro's gemak…
·Hoe te verwijderen PC Tools Firewall Plu…
·Poser 7 Problemen 
·Hoe u de automatische Date een Query vel…
·Hoe Word 2007 herstellen 
·Hoe software te kopiëren van een comput…
·Eisen voor Pro Tools M Powered 7 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com