Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Bron Decision Tree Toepassing openen op de Mac
Een beslisboom is een hulpmiddel voor het kiezen tussen verschillende cursussen van de actie . U kunt een beslisboom met papier en potlood ambacht , maar meerdere software programma's geven de kracht om het te doen op de computer . Als u wilt uw beslissingen te nemen op een Mac , zijn er open-source programma's die u kunt gebruiken om beslisbomen te vormen en het uitvoeren van de berekeningen voor verschillende uitkomsten te vergelijken . Bomen beslissing

Om een ​​beslisboom te maken , eerst onderaan de beslissing die je moet maken schrijven, dan trek je een lijn van de beslissing om elk van uw opties . Als u overweegt een nieuwe productlijn , bijvoorbeeld, zou de mogelijkheden zijn om het nieuwe product te lanceren ; bieden een upgrade van uw huidige producten, of maak geen veranderingen . Elke optie genereert verdere alternatieven - als je besluit om een ​​nieuwe lijn te starten , moet je de timing te kiezen - dus die takken toe te voegen aan de boom . De boom wordt gedaan wanneer de uiteinden van de takken show elke voorzienbare resultaat .
Met behulp van de Boom

Als je alle mogelijke uitkomsten hebben geïdentificeerd , een waarde toekennen aan elk , zou het een contante waarde te zijn - hoeveel uw loonsverhogingen als je een Ph.D. , bijvoorbeeld - of een numerieke score om meer kansen of jobtevredenheid vertegenwoordigen . Als sommige resultaten zijn onzeker , toewijzen van een waarschijnlijkheid van het totale waarschijnlijkheden van alle opties optellen tot 100 procent . Door de waarde van elke optie door zijn kans te vermenigvuldigen , bepaalt u welke resultaat ziet eruit als de beste weddenschap .
Programma

Er zijn een aantal van de besluitvorming boom toepassingen op de markt , maar niet alle zijn open - source . Makers van een open - source software te maken zijn code vrij beschikbaar , zodat anderen kunnen herkennen en oplossen van bugs en ​​komen met verbeteringen op de originele code . DTREE Jungle is een open - source besluitvorming programma dat draait op Mac OS X. XMind , dat is een open - source applicatie voor brainstormen en ' mind mapping ', omvat de capaciteit om beslisbomen te creëren .
< Br >
overwegingen

besluit - boom software
niet alleen helpt met persoonlijke en zakelijke beslissingen , het werkt in de klas voor de opleiding van studenten in de besluitvorming concepten. Als je niet van het open-source programma's beschikbaar zijn , zijn er andere betaalbare alternatieven . Bijvoorbeeld , kunt u tekenfuncties van Microsoft Word gebruiken om een ​​beslisboom maken in Word , maar je moet de waarde van de verschillende alternatieven te berekenen met de hand, in plaats van de computer te doen .
< Br >

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe het opzetten van UPS in Vi…
·Hoe om te doen Open Source Har…
·Hoe je XAMPP installeren op Wi…
·Hoe te Restaurant Business Run…
·Hoe te SWF omzetten naar AVI M…
·Hoe te herstellen verwijderde …
·Hoe je Template Change Moedig 
·Linux Geheugenlekkage Gereedsc…
·Hoe de standaard index Rubriek…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
Hoe te Marges Met Open Office Set 
  Software Articles
·Hoe maak je een DMG -bestand branden op …
·Hoe de tekst groter in iCal Zorg 
·Hoe maak je een Vraag en Antwoord Databa…
·Hoe te Firewall gebruiken in AVG 7.5 
·Hoe maak je een Data Flow Diagram Constr…
·Hoe te Bestanden uploaden Stop in FrostW…
·Hoe naar rechts uitlijnen gebruiken op e…
·Hoe te Decimaal tijd converteren naar ur…
·Hoe je BIN bestanden Split 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com