Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Linux Geheugenlekkage Gereedschap
Geheugen lekkages optreden in een computer systeem wanneer een computer niet in slaagt om de schijfruimte die door nu - verwijderde gegevens terug te vorderen . Echter , kan de term " memory leak " verwijzen naar enige vorm van onjuiste toewijzing geheugen . Gebruikers van het open source besturingssysteem Linux hebben gratis toegang tot verschillende gereedschappen om hen te helpen om te gaan met het geheugen lekken . Mtrace

mtrace
is een zeer eenvoudig hulpmiddel om te helpen omgaan met het geheugen lekken . Mtrace is ontworpen voor gebruik met C en C + + programmeertalen . Deze tool is een onderdeel van de GNU bibliotheek , en kan gebruikt worden om ongebalanceerde malloc /gratis bellen , die subroutines die betrokken zijn bij het ​​toewijzen van geheugen te detecteren . De tool werkt door het creëren van een logbestand van alle malloc'd en bevrijde gesprekken , en dan het weergeven van alle onevenwichtige oproepen . Mtrace kan gebruikt worden om ofwel een hele computersysteem of slechts een gedeelte van een computer te debuggen .
Memwatch

Memwatch
vindt ook malloc en vrij fouten , maar ook detecteert fencepost voorwaarden . Fencepost omstandigheden voordoen wanneer gegevens gaat verder dan het stuk van het geheugen waaraan zij is toegekend . Memwatch detecteert de meeste van dezelfde fouten als mtrace , maar is niet schaalbaar , dat is , het kan alleen worden gebruikt om een ​​hele toepassing en niet slechts een deel ervan te onderzoeken .
Dmalloc < br >

dmalloc
is eigenlijk een bibliotheek die gebruikt kan worden als een drop-in vervanging van de verschillende functies toegewezen geheugen . U kunt deze tool gebruiken als een statische bibliotheek of te linken met andere bibliotheken en voer het uit als een gedeelde programma . Onder kenmerken van het gereedschap zijn het opsporen van memory leaks en fencepost voorwaarden . Dit programma wordt geleverd met een aantal verschillende onderdelen , waaronder een extra bron bestand voor het controleren van C + + applicaties .
Valgring

Valgrind
is een suite van tools gebruikt voor het profileren en debuggen van Linux-systemen . Valgrind is open source en kan op haar website gratis worden gedownload . Valgrind kan op elk soort toepassing , en heeft vele programmeurs over de wereld te helpen om het. Het controleert ook malloc en gratis bellen , met behulp van haar eigen tool genaamd memcheck .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe te Inkscape SVGs kopiëren…
·Hoe maak je een hyperlink make…
·Hoe te Zipx bestanden Unzip 
·Het verschil tussen de Apache-…
·PeerGuardian Vs . PeerBlock 
·Hoe maak je een schuifbalk in …
·Hoe uw MixPod verbergen 
·Verbinding maken met een CVS R…
·Hoe te Thunderbird Standaard m…
  Related Articles
Hoe Word herstellen Als het is onvoldoen…
Wat is Linux tekstverwerker ? 
Hoe te OpenOffice 3.2 voor Linux 
Wat is Visual Editor in Linux ? 
Word Document Probleem : Controleer File…
Hoe te downloaden van een SD-geheugenkaa…
Hoe MP3 bestanden verplaatsen van My Mem…
Linux Windows Media Player plaatsvervang…
Hoe maak je een IIS SSL-certificaat aanv…
  Software Articles
·Hoe te Hyperlink Fix Website in Microsof…
·Hoe te converteren . FLA -bestanden 
·Hoe te branden van een Xbox 360 ISO en D…
·Hoe te openen PPS -bestanden in Vista 
·Hoe maak je een aparte Tablet gebruiken …
·Hoe te Notebook -bestanden converteren n…
·Hoe te verwijderen vooraf geïnstalleerd…
·Over samenvoegen werkbladen in Microsoft…
·Maken Karikaturen Met Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com