Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Java wordt geblokkeerd
Java is een programmeertaal die is verplicht om een ​​aantal toepassing uit te voeren en content te bekijken op het internet . Het is vereist om een ​​verscheidenheid van functies zoals chatten en spelletjes voeren , maar security programma en popup blockers het programma te blokkeren en voorkomen dat uitgevoerd . Als u niet in staat om Java uit te voeren of tegenkomen foutmeldingen wanneer u bepaalde websites en applicaties te gaan gebruiken , Oracle biedt oplossingen om de prestaties van het programma te maximaliseren . Symptomen

Wanneer u pagina's te bezoeken of te gebruiken programma's die Java nodig om te functioneren , zullen ze niet laden als ze niet in staat om de programmeertaal te detecteren . Als Java wordt geblokkeerd , zullen sommige programma's bevriezen en crashen als je ze laden . In veel gevallen , Java foutmeldingen meestal vergezeld blokken. Als Java niet kan initialiseren , runtime fouten die variëren afhankelijk van de oorzaak van het probleem op het scherm . Een bezoek aan de Java- testpagina kunt u controleren of de programmeertaal goed werkt .
Beveiligingsprogramma's

Beveiliging programma's zoals firewalls en antivirusprogramma's blokkeren vaak Java . Firewalls zoals Windows Firewall voorgeïnstalleerd met het besturingssysteem en de programma's van derden zijn ontworpen om de toegang tot het internet toestaan ​​of weigeren . Als Java is niet een van de programma's van de firewall om verbinding met het internet , kan Java - intensieve programma's niet werken totdat u tijdelijk het programma uit te schakelen of de beveiligingsinstellingen aanpassen om toegang tot het internet . Aanpassen van de instellingen van een firewall om Java communicatie varieert met verschillende beveiligingsprogramma's , dus Raadpleeg de documentatie van uw programma 's .
Popup Blocker

Popup blockers
zijn ook bekend om blokkeren Java wanneer u bezoekt bepaalde Java - intensieve sites. Dit geldt voor pop - up blockers voorgeïnstalleerd met uw browser , en programma's van derden gedownload en geïnstalleerd vanaf het internet . Als een pop - up blocker foutmelding op de website van uw bezoek , kan tijdelijk uitschakelen van de ad blocker problemen op te lossen . Pop-up blockers kun je de instellingen aanpassen om popups voor specifieke sites toestaan ​​of blokkeren . Het toevoegen van Java - intensieve sites om lijst van websites mogen pop-ups uitvoeren van de pop-up blocker verbetert de prestaties van Java .
Anders

De nieuwste versie van Java bevat verbeteringen en fixes op te lossen problemen zoals bevriezing en crashen . De programmeertaal updaten kunt u Java - intensieve applicaties soepel te laten verlopen . Bovendien, als een oudere versie van Java is beschadigd of corrupt is , het programma te verwijderen voordat u een bijgewerkte versie vermindert de kans op problemen bij het laden .

Previous: Next:
  Open Source Code
·De Code voor Tekst Lettertype 
·Hoe je KDE 4.1.0 
·Hoe om te doen Batch decoderen…
·Hoe maak je een Lightbox -Like…
·Hoe maak je een schuifbalk in …
·Hoe maak je een webcam Werk aa…
·Hoe PowerPoint converteren naa…
·Open Source Tools for Project …
·Hoe maak je een Windows Autoru…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
Wat is WordPerfect Office 12 ? 
  Software Articles
·Hoe maak je Word 2007 opslaan in Word 20…
·Hoe maak je een tijdlijn maken in een Wo…
·Hoe een backup & Kopieer een Virtual Mac…
·Hoe maak je een forum handtekening maken…
·Hoe maak je een ISO branden op een CD me…
·Hoe maak je een diavoorstelling en brand…
·Hoe te Pages in OpenOffice 
·Hoe dwing ik Microsoft Word op een lijn …
·Tutorial voor het oplossen van een stels…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com