Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te Firewall gebruiken in AVG 7.5
De 7.5 versie van het AVG antivirusprogramma is ontworpen om uw harde schijf scannen op potentiële bedreigingen software die uw computer heeft geïnfecteerd en te verwijderen. Om goed te werken moet het programma verbinding maken met externe servers naar nieuw virus informatie, die beveiligingsfuncties van uw firewall kunnen leiden downloaden . De instellingen van uw firewall- programma kan veranderd moeten worden om de AVG antivirus software goed te laten werken . Wat je nodig hebt
AVG 7.5
firewallsoftware
Toon Meer Aanwijzingen
Windows Firewall
1

Open het menu Start van Windows en klik op ' Configuratiescherm . " Klik op het pictogram " Windows Firewall " . Kopen van 2

Ga naar het tabblad " Algemeen " . Verwijder het vinkje uit het keuzevakje "Doe Uitzonderingen niet toestaan ​​. " Ga naar het tabblad ' Uitzonderingen '.
3

Klik op de selectievakjes label " AVG Anti - Virus voor Windows , " " AVG Control Center , " " Avgemc.exe , " en " Avginet.exe . " Als geen van de inzendingen worden vermeld op " Programma toevoegen " en voeg dan elk van de inzendingen handmatig . Klik op "OK . "
4

Selecteer de " Poort toevoegen " knop . Voer een naam in voor de poort , zoals " AVG Poort 1 . " Type " 4156 " in de " Port Number " tekstvak en klik op " OK . " Voeg in de poortnummers " 6051 ", " 6052 ", " 6053 " en " 6150 .
Zone Alarm
5

Klik op de Zone Alarm firewall -pictogram in het systeemvak in de rechterbenedenhoek einde van het scherm . Klik op " Program Control " en ga naar het tabblad "Programma's" .
6

Zoek elk van de " AVG " vermeldingen in de lijst met programma's . Right op elk van de gegevens in en kies "Toestaan ​​. "
7

Klik op de "E - mail Protection" knop en ga naar het tabblad " Main " . Klik op de knop " Off " in zowel de " Inkomende e - mail " en " uitgaande e - mail " posten .
Kerio Firewall
8

Klik op het pictogram Firewall Kerio in het systeemvak . Klik op " Network Security " en navigeer naar de " Applications " tab .
9

Klik op " Refresh "om de lijst van programmabestanden . Zoek de inzendingen label" Avginet.exe , " " Avgemc.exe , " " Avgmsvr.exe , " " Avgcc.exe , " Avgadmin.exe , " " Avgtcpsv.exe " en " Avginetl.exe . "
10

rechtermuisknop op elk item en selecteer " Permit . " Klik op 'Toepassen'. Ga naar het tabblad " System Security " en herhaal het proces .
11

Open het AVG-programma en selecteer de optie " Nu bijwerken " . Selecteer " Toestaan ​​" als de Kerio firewall lanceert een venster met de vraag om uw toestemming om door te gaan .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik Antivirus Software 
·Hoe kan ik E-mail Norton Secur…
·Hoe u een Online Game Trojan v…
·Hoe de DLL virus te verwijdere…
·Hoe te XoftSpySE verwijderen 
·Virusdetectie Methoden 
·Hoe te Antiphishing Test 
·Hoe je Avast Home Edition Unin…
·Hoe te Marketscore spyware te …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Pixelated Video Clean 
·3 - D Studio Max 8 Tekst Tutorials 
·Hoe maak objecten verdwijnen in Photosho…
·Hoe kan ik iTunes downloaden naar een Vi…
·Wat is de extensie . Js ? 
·Hoe te SSL Certificaten voor ProFTPD Gen…
·Hoe de Memo velden in MS Access 2007 bij…
·Hoe je Creative Zen Install 
·Hoe kan ik besparen een iMovie & Burn op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com