Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Open Source Schrijfwijzer
Open source programma's zijn programma's die gebruikers zijn toegestaan ​​om de code te bekijken voor en te bewerken voor eigen gebruik . Dit kan gunstig zijn omdat het bevordert de vrijheid van informatie en geeft gebruikers het recht om de software maar ze willen wijzigen . Er zijn veel open source schriftelijk instrumenten en tekstverwerkingsprogramma's die kunnen gratis gedownload worden . OpenOffice.org

OpenOffice.org
, ook wel Open Office , omvat niet alleen een tekstverwerker , maar ook programma's voor het maken en bewerken van spreadsheets , presentaties, afbeeldingen en databases , waardoor het een open source alternatief voor de merkgebonden office suites . OpenOffice.org kan openen en bewerken veel van de bestanden die door Microsoft Office-programma's . OpenOffice.org is beschikbaar in vele talen . Het werkt op Mac , Linux en Windows . De gehele suite is gratis beschikbaar . Dit programma is vergelijkbaar met de Microsoft Office suite .
WORDIT

WORDIT
is een zeer klein programma schrijven . Het is veel kleiner dan of Microsoft Word of het gratis OpenOffice.org tekstverwerker . Website van het programma adverteert betrouwbaarheid van het programma , zegt dat niet alleen is het programma zelf de meest betrouwbare tekstverwerker , het heeft ook de meest betrouwbare spellingcontrole . Een ding dat dit programma onderscheidt van andere kleine gratis tekstverwerkers zet is de mogelijkheid om documenten te exporteren in PDF-formaat . Dit programma is opmerkelijk vanwege de zeer kleine omvang .
Bean

Bean
is nog een kleine tekstverwerker , maar de ontwikkelaars zijn snel om erop te wijzen dat het is geen vervanging voor Microsoft Word . Dit programma is een rich text editor , waardoor het meer op niveau met programma's zoals WordPad , die wordt geleverd met Microsoft Windows standaard . Bean werkt alleen op Mac's echter, die alleen komen met het eenvoudige programma Teksteditor . Dit programma heeft niet veel geavanceerde functies, zoals voetnoten . Het is ook niet volledig compatibel met de verschillende bestandsformaten gemaakt door Microsoft Word , dus het is zeker geen vervanging voor een volledig uitgeruste kantoorsuite . Dit programma toont wel een live aantal woorden echter een voordeel ten opzichte van een van de programma's op Windows of Mac standaard geïnstalleerd .
YWriter

De yWriter tekstverwerker is gemaakt door een romanschrijver die specifiek voor het schrijven van romans . Dit programma werd oorspronkelijk gecodeerd voor Windows , maar met behulp van wijn op een Mac of Linux maakt het mogelijk om probleemloos uit te voeren. Dit programma is speciaal voor het schrijven van romans , zoals blijkt uit de focus op hoofdstukken en scènes . Deze hoofdstukken kunnen worden herschikt met een eenvoudige drag -and-drop systeem . Zelfs zo , veel van de taalpakketten downloadbare passen bepaalde functies om ze beter geschikt voor verschillende soorten projecten , zoals toneelstukken te maken . Dit is een programma voor romanschrijvers en andere fictie schrijvers .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Freeware voor Internet Access …
·Hoe je Gentoo bijwerken & Emer…
·Hoe je toevoegen op elke WordP…
·Hoe je Java Virtual Machine in…
·Hoe de datumnotatie in Joomla 
·Hoe maak je een Open Source Ma…
·Hoe maak je een Gz File Open 
·Wat betekent Open Source Mean …
·Verbinding maken met een CVS R…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
  Software Articles
·Hoe maak je een SMS Rapport maken 
·Hoe maak je een query in MS Access Berek…
·HijackThis Is niet starten 
·Drupal T Tekst Functie 
·Hoe kan ik een document van een pagina t…
·Hoe te wijzigen van een MP3 naar WAV 
·Hoe te Address Labels maken met Excel 
·Hoe muziek Kopiëren naar Windows Movie …
·Wat is de bestandsextensie , RDL ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com