Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Een back-up van de bestanden op uw computer in de zaak het Crashes
Stel je loopt in je kantoor en je computer aan en er gebeurt niets . Uw computer is gecrasht . Elke foto en al uw gegevens , rapporten en programma's zijn verdwenen . Hoe lang zou het duren om weer up and running ? Hoeveel van die foto's en bestanden zijn onvervangbaar ? Met de huidige back-upprogramma's , back- up van uw systeem is eenvoudig . Het kan zelfs zo worden geautomatiseerd dat zodra je het op te zetten je hoeft niet eens na te denken over , tenzij zich een ramp . Instructies
1

verbinding met de locatie die u wilt back-up van uw bestanden naar . Vele opties zijn beschikbaar . U kunt een USB-stick , een cd of een externe harde schijf , of zelfs back-up naar een externe locatie via het internet te gebruiken .

Als u besluit om een back-up naar een USB-stick of cd , plaatst u ze in uw computer in de juiste sleuf . Een cd zal moeten worden geformatteerd voordat u een back-up kan beginnen .

Andere optie is om een externe harde schijf toevoegen aan uw computersysteem . Dit kleine apparaat zal zitten op uw bureaublad en een backup van je bestanden volgens het schema dat u selecteert . Het werkt op de achtergrond en u zult geen verschil in prestaties opmerken tijdens een back-up plaatsvindt .

Als u ervoor kiest om uw systeem back-up naar een internet locatie , inloggen op de website en volg de aanwijzingen daar vermeld . kopen van 2

Selecteer het programma dat u wilt gebruiken voor uw back-up . Windows biedt een ingebouwde back-up programma . Onder de meeste Windows-besturingssystemen , kan het programma te vinden onder ' Start' en vervolgens 'Accessoires , "en vervolgens" System Tools "en vervolgens " Back-up maken en terugzetten . "

Open het back-upprogramma en selecteer " Back-up . " Het programma zal vragen waar u uw back-upbestand op te slaan. Selecteer de schijf die u beslist op uit het drop - down menu en klik op ' Doorgaan '.
3

Selecteer de schijf die u wilt back-up . In de meeste pc's , zal dit

zijn Drive C , dat is de harde schijf van de computer . De computer zal volgende vragen wat voor soort back-up die u wilt uitvoeren . Heb je een optie van een volledige back-up of alleen bepaalde bestanden en mappen . Als je nog nooit een back- up van uw systeem , kunt u om het te overwegen , vooral de eerste keer .

Als u een back- up van uw computer in de afgelopen drie maanden , dan kunt u een back -up alleen de bestanden die moeten onlangs gewijzigd . Echter, als je nieuwe programma's toegevoegd of gemaakt programmering verandert , kunt u overwegen het doen van een volledige back-up .

Volg de aanwijzingen op het scherm om de back-up te voltooien .

Schedule 4 automatische back-ups , indien gewenst . Volg de aanwijzingen om te plannen wanneer en hoe vaak uw computer up zal worden gesteund in de toekomst .

Als u een zware computer gebruiker , meer dan 15 uur per week , kunt u wekelijks of zelfs dagelijks backups overwegen . Als je een lichte gebruiker - minder dan 15 uur per week - wekelijks of maandelijks backups zullen meer dan voldoende

.

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe de Chatbox tot Pop Back Up…
·Een back-up FLP Projecten 
·Hoe maak je een Linux- systeem…
·Hoe een backup van Windows Liv…
·Hoe Linux Backup 
·Hoe maak je back-up maken van …
·Hoe te Gooi Battery Backup Uni…
·Hoe maak je Windows Mail mappe…
·Hoe te Battery Backup Controle…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
·Hoe maak je een Corel Draw X4 bestand co…
·Hoe de updates die nodig zijn voor XP en…
·Hoe je Logitech Quickcam installeren zon…
·Hoe te Reg Activex 32Bit versie installe…
·Printing Hulp voor iTunes 
·Zou een PowerPoint Gemaakt op een Mac Op…
·Hoe om bestanden te wachten te branden o…
·Verbinding maken met Ventrilo op een PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com