Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Zou een PowerPoint Gemaakt op een Mac Open in Windows ?
PowerPoint voor Mac is op dit moment vrijgegeven een jaar achter de Windows-versie , maar bestanden die op beide platforms hebben sinds Office 4.2 cross- compatible geweest , die werd uitgebracht voor beide besturingssystemen in 1994 . Er zijn echter een paar uitzonderingen op de regel compatibiliteit . Zelfs als een diavoorstelling opent , kunnen bepaalde elementen binnen het bestand niet opdagen. Volg bepaalde praktijken om ervoor te zorgen dat uw Mac presentaties correct te kunnen openen op een pc . Fonts

Sommige lettertypen inwoner op een Mac zijn niet gevonden op een Windows -pc . Als gevolg hiervan kan uw lettertypen wijzigen of niet weergegeven wanneer u uw Mac presentatie op een pc te openen . Sommige speciale tekens worden niet op alle, of je lege dozen te zien . In de meeste gevallen zal een standaard lettertype zoals Arial of Times New Roman worden vervangen wanneer de Mac lettertype niet kan worden gevonden .
Codecs

Graphics en video
kunnen ook niet te openen . Quicktime video's kunnen worden notoir lastig op Windows -machines . Alleen embed video gecodeerd in een bestandstype voor beide besturingssystemen . MPEG -en AVI-videobestanden , bijvoorbeeld , spelen op beide systemen . Gebruik JPG -bestanden voor uw afbeeldingen en insluiten ze in plaats van het creëren van een link. Andere bestandstypes al dan niet goed te openen in Windows .
Bestandsnamen

Probeer niet om spaties of leestekens gebruiken in uw bestandsnamen . Onderstreept zijn veilig te gebruiken in een van beide besturingssystemen , maar spaties en andere leestekens kan voorkomen dat het bestand openen . Slashes , dollartekens en enkele andere leestekens worden gebruikt in achter - de - schermen -software -codering , dus bestandsnamen met deze karakters kan een foutmelding optreden wanneer u probeert om ze te openen .
Oplossingen

Gebruik voorkomende fonts gevonden op beide computers . Arial , Times New Roman en Courier , bijvoorbeeld , zijn te vinden op alle computers . Tahoma en Verdana kan worden gebruikt op computers met Windows 98 of hoger . Insluiten uw graphics en gebruik bestandstypen voor beide besturingssystemen . Gebruik geen leestekens in uw bestandsnaam . Als u een onderbroken bestandsnaam dat niet kan openen , probeer het veranderen van de naam en het kan openen na alles .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Welke toepassingen Moet Open e…
·Animatie Ideeën voor Powerpoi…
·Hoe je Scrolling Text Maak in …
·Hoe te lettertypen op PowerPoi…
·Hoe PowerPoint sjablonen aanpa…
·Hoe kan ik een Master in Word …
·Hoe de Grid Resolution in Powe…
·Hoe kan ik AVI naar Powerpoint…
·Hoe maak je een tekstvak kleur…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Kan Photoshop gebruikt worden om Uncenso…
·Hoe maak je een lijn invoegen in Word 20…
·Tijd Fields in Access 2007 
·Hoe te Avery etiketten in Excel 2007 afd…
·Hoe te Sectie Headers invoegen in PowerP…
·Hoe een elektrostatische Kaart Met ChemB…
·Een Drupal Taxonomie Redirect Tutorial 
·Hoe te converteren WMV naar 3GP 
·Is Microsoft Security Essentials Gratis …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com