Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe maak ik een back -up van mijn bestanden op Pantech Duo ?
Meer gegevens , contacten , e-mails en andere gegevens worden opgeslagen op telefoons als nieuwe technologie maakt ruimte voor kleinere en meer veelzijdige telefoons die kan functioneren in meerdere verschillende manieren . De Pantech Duo is zo'n telefoon die veel toeters en bellen biedt . Toch is het belangrijk om een back-up en synchronisatie van de gegevens van uw telefoon naar een computer, zodat , in geval van een ongeval of noodsituatie , uw informatie veilig is en veilig op meerdere locaties . Wat je
Pantech Duo
USB-kabels
computer nodig met Bluetooth-mogelijkheden
Toon Meer Aanwijzingen
Bluetooth synchroniseren
1

Enable Bluetooth-mogelijkheden op uw computer . Hoewel dit een ander proces voor elke computer , er een aantal gemeenschappelijke stappen die moeten worden genomen . U moet ervoor zorgen dat uw Bluetooth-voorkeuren zo zijn ingesteld dat uw computer is gedetecteerd door andere Bluetooth-apparaten . Kopen van 2

Schakel Bluetooth als set te vindbaar op uw Pantech Duo . Over het algemeen wil je het als niet detecteerbaar te houden , zodat anderen geen toegang tot uw telefoon wanneer u zich binnen Bluetooth-bereik en de toegang tot uw waardevolle gegevens . Het beschermen van je identiteit is van cruciaal belang in het informatietijdperk waarin we leven .
3

Stel uw Bluetooth-apparaat op de computer . Hiermee zoekt u naar Bluetooth-apparaten binnen de regio van uw computer en zal lokaliseren en aansluiten bij uw Pantech Duo . Zodra het de verbinding is gemaakt , zoek de bestanden op je telefoon via je computer . Je moet in staat zijn om uw contactpersonen en berichten slepen en neerzetten van je telefoon naar je bureaublad .
USB synchroniseren
4

Sluit een USB- kabel aan op uw telefoon en computer . De computer moet erkennen dat er een apparaat is aangesloten via de USB -poort en brengen een pictogram voor dat apparaat op uw bureaublad .
5

Dubbelklik op het pictogram dat op uw bureaublad die uw apparaat wordt weergegeven . Je moet kunnen zoeken in de bestanden en mappen die op uw apparaat om de gegevens die u wilt back-up te vinden .

Drag 6 en neerzetten van de bestanden en mappen van uw apparaat icoon op je desktop op uw bureaublad . De bestanden en mappen worden gekopieerd naar uw computer . Het opzetten van een backup-map zal helpen om uw back - up informatie te organiseren .
Met ActiveSync

downloaden Microsoft ActiveSync 7 . Afhankelijk van welke versie van Windows u gebruikt , krijgt u een compatibele versie van ActiveSync nodig . Deze software zal u helpen om eenvoudig data heen en weer brengen van uw Pantech Duo en de computer . De meeste installatie schijven komen met ActiveSync klaar op uw computer worden geïnstalleerd , maar als je het niet op dit moment hebt , dan kun je deze gratis downloaden van Microsoft .

Open ActiveSync 8 . Selecteer de vakjes om te bepalen welke informatie u wilt van uw telefoon te downloaden naar uw computer .
9

Volg de stappen die ActiveSync loopt u door naar uw telefoon synchroniseren met uw computer .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe de Backup Executive Winkel…
·Hoe kan ik een laptop Backup 
·Hoe kan ik een back-up map opn…
·Een back -up van gegevens op e…
·Hoe maak je een UPS Battery Ba…
·Gemakkelijk Backup & Recovery …
·Hoe maak ik een backup van Mic…
·Hoe om programma's Backup voor…
·Hoe te Navision Backup 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Attributen van een effectieve Powerpoint…
·Hoe maak je een Side Box Grens af in The…
·Waarom moet je opnieuw downloaden Malwar…
·Hoe maak je een PPT -bestand per ongeluk…
·Hoe kan ik een video bestand draaien in …
·Hoe je het hoofdstuk Menu Functie Verwij…
·Hoe maak je een Log - in Sheet 
·Het automatisch laden AVG 9 
·Conversie van PDF-bestanden naar MS Word…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com