Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat zijn HLOOKUP & VLookup in Microsoft Excel 2007 ?
De VLookup en HORIZ.ZOEKEN zijn functies in Excel . Functies in Excel zijn voorgedefinieerde formules opgenomen in het Excel -programma om wiskundige , logische en database taken uit te voeren . Deze twee functies gebruiken een formule voor het opzoeken van gegevens op uw werkblad . Deze functies werken lijkt op een database , en je kunt zoeken , matchen en gebruik van de gegevens . Zowel de HLOOKUP en de VLookup vereisen het gebruik van twee componenten : de stamgegevens lijst en de belangrijkste waarde . HLOOKUP vs VLookup

De functie HORIZ.ZOEKEN zal doorzoeken gespecificeerde horizontale rijen gegevens in uw Excel-werkblad . De VLookup doorzoekt verticale kolommen met gegevens . Vergelijkbaar met de manier waarop een databaseprogramma acts , bent u in staat op te zoeken een ingang en de overeenkomende gegevens om te werken met een formule of gewoon de aangepaste invoer bevolken een specifieke cel te gebruiken dan .
Eisen < br >

je moet een master data lijst en een opgegeven sleutel waarde gebruiken om de gewenste resultaten opleveren bij het uitvoeren van uw look - up . Het aantal kolommen en rijen met gegevens die u kunt opnemen voor gebruik met VLookup of HLOOKUP zijn niet beperkt .
Het creëren van de Master Data List

In de eerste cel in uw gegevensbereik , typ een titel , bijvoorbeeld , " verkoper ". Een data range is een verzameling of groep van geselecteerde cellen . Een voorbeeld van een gegevensbereik verwijzing A1 : K50 , waarin de waarden van de lijst data worden in cellen en alle cellen A1 tot en met K50 . Voer vervolgens de namen van de verkopers in de overige cellen in die kolom , en voeg andere kolommen met gegevens die u mag worden verwijzingen in je look - ups .
Specificeren de Key Value
< br >

de VLookup vereist dat de gegevens die u wilt gebruiken als uw belangrijkste waarde om zich in de eerste cel aan de linkerkant. Geef de sleutel waarde , ook wel de look- up geld, door de juiste waarde in de juiste locatie op uw werkblad . Op een nieuw werkblad , bijvoorbeeld , kon je de sleutel waarde , " Verkoper " zet in cel A1 . Dit geeft aan dat je informatie opzoeken per verkoper . De HLOOKUP algemeen verwijst naar een rij header en gebruikt vervolgens een waarde vermeld .
Final Thoughts

Een voorbeeld van hoe de VLookup of een functie HORIZ.ZOEKEN gebruiken als onderdeel van een formule is om te kijken en te gebruiken gegevens van een werkblad en een ander gegevensbereik , of zelfs een geheel aparte werkmap. Een voorbeeld van een dergelijk gebruik zou kunnen kijken omhoog commissie van een verkoper op een werkblad , dat de verkoper en de provisie hij verdient geeft , en vervolgens toe te voegen dat de commissie naar een ander werkblad , wat zijn basissalaris bevat .

Keep in het achterhoofd , kunnen wedstrijden worden bepaald door de letterlijke en exacte overeenkomsten of door benaderende waarde wedstrijden ook. Sorteren van de stamgegevens lijst in oplopende volgorde , kunt u vaak een beste overeenkomst te verkrijgen zonder dat de gevraagde look- up waarde .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak ik een e-mail distrib…
·Microsoft Access Macro Tutoria…
·Hoe om te trainen in Microsoft…
·Hoe maak je een kalender Met b…
·Hoe maak je een Excel- documen…
·VBA- code voor de Auto Fill in…
·Hoe je Outlook-contactpersonen…
·Waarom is de optie Paste grijs…
·Hoe maak je een wijk berekenen…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Periodieke Rate functies in Excel 
·Hoe DRM Verwijderen uit Gedownloade prog…
·Hoe het opzetten van de Go-Go Gourmet Di…
·Hoe te Center tekst in een tekstvak gebr…
·Hoe te Cute Partition Manager gebruiken 
·Hoe te Zip-bestanden voor Mac Creëren 
·Hoe de tijdzone Via API in Web Mail Vera…
·Hoe je tekst Stretch in Microsoft Word 
·Hoe je Media Player Extenders Verwijder 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com