Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Microsoft Access Macro Tutorial
Microsoft Access macro's geven gebruikers de mogelijkheid om queries , rapporten en code uit te voeren binnen enkele seconden . Knoppen en acties kunnen macro's worden uitgevoerd . Macro kan zo eenvoudig of complex als een gebruiker . Macro's kunnen objecten openen en sluiten , draaien gebeurtenissen , en over te dragen informatie aan andere applicaties . Macro's kunnen worden toegepast op formulieren , rapporten , query's en andere macro's . Macro Creation

Maken en beheren van macro's uit het hoofdstuk " Macro's " in het venster van Access-database . Selecteer een actie in de " Actie " drop - down menu . Kies uw actie argumenten aan de onderkant van het venster . Dit omvat het kiezen van het voorwerp van de actie van toepassing is op , de naam van het object , afmetingen , positie , naam van de toepassing , en alle andere argumenten die gelden voor uw geselecteerde actie . De kolom "Actie" is het enige gedeelte van het macro venster dat moet worden ingevuld . Je moet minstens een actie per macro hebben . Maak een nieuwe actie door te gaan naar de volgende rij . Vergeet niet dat alle acties in de macro zal iedere keer dat de macro wordt uitgevoerd uitgevoerd .
Acties

Acties
zijn het hart van de macro . Meerdere acties worden gebruikt om gemeenschappelijke procedures of acties lopen . Bijvoorbeeld , als u normaal zou moeten een gebruiker op een knop drukken om een ​​rapport en dan is een aparte knop om het rapport af te voeren , kon je een macro die automatisch worden uitgevoerd en drukt het rapport als een knop wordt ingedrukt creëren . De acties omvatten evenementen zoals het openen van een formulier, rapport of query , afdrukken gespecificeerde voorwerpen , het sluiten van objecten , vinden records, en de overdracht van gegevens naar andere toepassingen . U kunt alleen een actie veranderen als de cursor op de rij van uw actie .
Reacties

Hoewel niet verplicht , commentaren helpen organiseren van langdurige macro's . Reacties zijn tekstbestanden die geen invloed hebben op uw acties op geen enkele manier . Echter , kunnen ze je vertellen welk doel van de actie is . Bijvoorbeeld , als je een actie om een ​​formulier te openen na een rapport afdrukken is voltooid hebt , hebt u mogelijk een reactie met vermelding van de naam van het formulier dat is geopend na de naam van het rapport is afgedrukt . Als u meerdere acties , kunnen reacties sterk verminderen tijd oplossen en helpen geven u een snel overzicht van wat het doel van de macro is .
Macro's uit

Macro's
kan worden uitgevoerd van de meeste objecten en gebeurtenissen . Als u de macro wilt testen , klikt u op het rode uitroepteken in de werkbalk wanneer uw macro is in het ontwerp te bekijken . U kunt ook dubbelklikken op een bestaande macro om het uit te voeren .

Klik met de rechtermuisknop op een object op een formulier , zoals een knop of een drop- down box , en kies 'Eigenschappen'. Ga naar het tabblad "Event " . Voer de naam van de macro - moet u precies te zijn - in het vak naast de gebeurtenis die u wilt de macro geassocieerd met . Als u een nieuw object met de wizard , vooral met knoppen te maken , kunt u uw macro selecteren zonder naar eigenschappen van het object . Nota , dit is alleen voor nieuw gecreëerde objecten.

Als u wilt een macro op basis van een formulier of onroerend goed rapport uitvoeren , opent u het object in de ontwerpweergave met de rechtermuisknop op het kleine plein in de linkerbovenhoek van het object , en klik op 'Eigenschappen'. Voeg de macronaam de juiste event . De macro wordt dan uitgevoerd wanneer de gebeurtenis plaatsvindt .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je alle Excel Sheets conve…
·Hoe je het kleurenschema wijzi…
·Hoe te Geometrische Means bere…
·Excel Learning Software 
·Hoe maak je een Short Run Grap…
·Hoe te Lege rijen verwijderen …
·Hoe gebruik Excel om de Hellin…
·Hoe te Commissies in Excel 
·Hoe om gegevens van Excel in A…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Excel Accounting Tutorial 
·Hoe PDF-bestanden creëren 
·Wat is een Microsoft Access-database ? 
·Hoe te beginnen een PDF converteren naar…
·Hoe te openen een Office Microsoft Toolb…
·Hoe maak je pauze een Chkdsk 
·Hoe je foto's nemen met je vriend op Sky…
·Hoe maak je een twee - kolom Spreadsheet…
·Hoe je twee Tweezijdige Aparte Word-docu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com