Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe DRM Verwijderen uit Gedownloade programma's BBC iPlayer
Daniusoft Media Converter Ultimate is een enorme werkende platform dat bezuinigingen in het kader van multimedia decoderen en coderen , legitieme auteursrecht omzeilen , DVD decoderen & authoring , en mediabestanden overdragen voor persoonlijk gebruik . Het Integreert tot 6 + onafhankelijke functie -eenheden , zoals DRM verwijderen , DVD ripper , dvd- brander, media converter, ringtone maker ; media overdracht etc. . Wat je nodig hebt | BBC iPlayer
Daniusoft Media Converter Ultimate
Toon Meer Aanwijzingen

BBC iPlayer 1 is een service waarmee je inhalen met radio en televisie programma's van de afgelopen week van de BBC . Met BBC iPlayer kunt u:

* Zoeken en spelen programma's (waaronder Tv-programma's , het radioprogramma , liedjes , video op BBC ) van de afgelopen zeven dagen en bekijk ze op de website via klik om af te spelen ( streaming ) . * Downloaden en streamen van HD- programma's . * Toegang BBC iPlayer op bepaalde mobiele telefoons . * Download programma's op uw computer, als het ondersteunt BBC iPlayer Desktop . De meeste tv- programma's zijn beschikbaar om te downloaden van de BBC iPlayer website .

Voorbij dit gemak , zijn er ook beperkingen van BBC iPlayer . * Programma's zijn beperkt tot BBC iPlayer als " de technologie is niet compatibel met andere media spelers " . * In het algemeen , programma's zijn beschikbaar voor maximaal zeven dagen na hun oorspronkelijke uitzending . * Als u wilt programma's tot laptops apparaten zoals MP4-spelers , mobiele telefoon synchroniseert , krijg je ook een pc met Windows XP of Vista nodig hebben , met Windows Media Player 10 is geïnstalleerd . * Zodra de programma's worden gedownload , zullen ze zelfvernietiging na 30 dagen omdat het ' DRM Licentie beschermd ' . En eenmaal afgespeeld moet je tot zeven dagen te eindigen kijken naar het programma . * BBC Content wordt automatisch van uw computer verwijderd zodra de vervaldatum is bereikt . * Als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk en aangesloten op het internet kunt u alleen live- luisteren en luister opnieuw naar de meeste van onze radioprogramma's . kopen van 2

Waarom zijn er zo veel beperkingen ? Volgens de BBC iPlayer Voorwaarden No 5 , " met het oog op de verplichtingen van de BBC te voldoen aan de houders van rechten , zal de BBC downloadbare BBC insluiten met digital rights management security . " Zo kunnen we zien dat het DRM ( Digital Right Management ) bescherming die ons beperkt voor verdere gebruik van deze programma's .

Is er een manier om DRM-beveiliging van gedownloade BBC iPlayer programma's , zoals DRM beschermde WMV MP4 video bestanden , te verwijderen om deze programma's DRM- vrije en niet zeven maken of dertig dagen de tijd beperkt is , zodat we BBC inhoud permanent kunnen redden ? Of kunnen we geheime BBC iPlayer programma's om alle draagbare apparaten zoals iPod , PSP , Zen , walkman , etc ? Of zelfs kunnen we het downloaden van iPlayer op dvd-schijf bestanden te branden ? Het antwoord is duidelijk ja . Door het gebruik van DRM removal tools om de DRM- header ding van video's gedownload van BBC iPlayer te verwijderen , zodat u ze kunt bekijken zonder beperking in de tijd en houden de video permanent .

Daniusoft Media Converter Ultimate
is de eerste DRM Removal programma dat kan verwijderen DRM bescherming tegen BBC iPlayer programma's en zetten BBC iPlayer programma's om alle draagbare apparaten of zelfs branden op een DVD -schijf . In de volgende passage ga ik je laten zien hoe je Daniusoft Media Converter Ultimate gebruiken om DRM-beveiliging van BBC iPlayer programma stap voor stap te verwijderen .
3

Download Media Converter Ultimate uit officiële website , Installeer en start het voor klaar om de bescherming rippen en converteren .

1 . Klik op "Add " knop om de Music Video downloaden van BBC iPlayer te laden . Een ingebouwde mediaspeler is beschikbaar voor u om eerst te luisteren naar source video /muziek bestand op de right.2 . Kies de doelgroep output formaat je nodig hebt , als je wilt uitvoeren instelling aan te passen , net Klik op "Instellingen " , zal er een pop-up venster met de parameter output-instellingen , zoals de formaten , resolutie , frame rate , bit rate etc3 zijn. Selecteer papierbaan en dan beginnen aan .

Zetten Na deze eenvoudige drie stappen heb je eigenlijk DRM beveiliging verwijderd uit BBC iPlayer programma's kunnen vrij om ze te gebruiken, zonder enige beperkingen .
< Br >

Previous: Next:
  Utility Software
·Bediening van VNC 
·Hoe kan ik een index in Maak R…
·Hoe te converteren naar tekst …
·Hoe te converteren een DAT- fi…
·Hoe je bestanden worden verwij…
·Hoe naar FTP in Binaire 
·Hoe kan ik een ISO maken om PB…
·Hoe te verwijderen van de Logi…
·Wat is ANSI -formaat ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is Windows Mail Repair Tool ? 
·Hoe maak je een budgetonderzoek in Micro…
·Hoe te XMind bestanden bewerken op een S…
·Hoe Clean Up Gebogen lijnen in Photoshop…
·Adobe Professional 9 Vs . Adobe Professi…
·Hoe te Repartition de Hard Drive Through…
·Hoe te Capture ASX 
·Verschil tussen data Stroomdiagram & Str…
·Microsoft Access database Tutorial 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com