Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Solidworks E - Tekeningen Tutorial
E - Tekeningen Viewer is een software van derden die werkt met computer - aided opstellen en ontwerp ( CAD ) programma's zoals Solidworks om 3 - dimensionale modellen om te zetten in 2 - dimensionale renderings . Terwijl Solidworks schema's van de modellen die zijn gemaakt in zich op zijn eigen kan maken , e - Drawings is een manier voor Solidworks gebruikers om tekeningen te delen met gebruikers van andere modeling software zoals AutoCAD . E - tekeningen is beschikbaar als gratis download op het internet en volgt een intuïtief ontwerp dat snel kan worden geleerd . Instructies
1

downloaden e - Tekeningen Viewer software van haar officiële website . Kies de juiste versie voor uw computermodel . Open het e - Tekeningen programma nadat het is gedownload . Kopen van 2

Selecteer de knop " Open" om een eerder gebouwde Solidworks onderdeel of assembly te openen . Kies Solidworks bestanden in het drop down menu naast de " File Type " in het "Open " dialoogvenster . Deze bestanden eindigen op " . SLDPRT " , " . Sldasm " of " . Slddrw " . Navigeer met behulp van het drop -down menu aan de bovenkant van het dialoogvenster naar de map waarin u uw Solidworks opgeslagen bestanden vinden . Dubbelklik op het bestand of klik op het bestand eenmaal en selecteer 'Open' .
3

Selecteer " File " in het bovenste menu items in de belangrijkste e - Tekeningen venster na de Solidworks bestand heeft geopend in e - tekeningen . Selecteer " Opslaan als" op de "Opslaan" dialoogvenster te openen . Navigeren via het menu drop-down aan de bovenkant van het dialoogvenster naar de locatie waar u wilt uw e - tekening bestand op te slaan . Hit " Opslaan als" om het opslaan af te ronden , om ervoor te zorgen dat het bestandstype dat u hebt geselecteerd is een e - tekening bestand dat eindigt op " . Easm " .
4

Open het e - tekening bestand dat u gemaakt in stap 3 wanneer u maar wilt om correcties aan te brengen in uw e - tekening in de toekomst . Er is geen noodzaak om het Solidworks bestand te heropenen als u wijzigingen niet in het originele onderdeel of assembly .
5

Klik op de knop " verzenden" in het hoofdmenu werkbalk van de e - Tekeningen venster om een e - Tekening -bestand via e-mail rechtstreeks vanuit het e - Tekeningen -programma te sturen . Stuur een e - Tekeningen bestanden als bijlagen in andere e-mailprogramma's zoals Gmail of Yahoo e-mail ook.

Previous: Next:
  Engineering Software
·Verschillende Field Mogelijkhe…
·Hoe maak je een horizontale li…
·AutoCAD Electrical Training 
·Hoe te gebruiken MS Visio 2007…
·Hoe kan ik een signaal in MATL…
·Hoe te Revit installeren voor …
·Hoe om tijd te meten op LabVie…
·Aan de slag Gratis Online Met …
·De Touch Specificaties voor Wo…
  Related Articles
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
Word 2007 Afdruk samenvoegen Tutorial 
Word 2007 Style Sheets Tutorial 
  Software Articles
·Hoe te tellen het aantal vermeldingen in…
·Hoe je DivX converteren en branden op ee…
·Hoe te Effecten creëren Met Paletmes 
·Hoe Songs Verwijder uit het iTunes Windo…
·Hoe je een AVI bestand afspelen op uw we…
·Hoe maak je een projectplan Template Mak…
·Hoe maak je PowerPoint Wallpaper 
·Hoe te Audio Kompas Configure 
·Hoe te converteren naar MP4 VRO 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com