Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Wat is de oorzaak buffer op de computer?
Buffering vertraagt ​​aanvankelijk het bekijken van proces van online streaming video's . Echter , buffering is soms nodig om een ​​vlotte televisie - achtige kijkervaring te garanderen en te voorkomen dat een gesegmenteerde " schokkerige " kijkervaring . Buffering een video om genoeg van de content te downloaden , zodat het niet stoppen in het midden van de kijkervaring tijdelijk stopt . Internet Speed ​​

Buffering
is ook een poging om rekening te houden met inconsistenties in uw internetverbinding . Internet snelheden en bandbreedte kan fluctueren als gevolg van website verkeer , evenals verbindingsproblemen . Buffering plaatsvindt aan het begin van de video , om te garanderen dat voldoende van de inhoud wordt latere jaren , zelfs als uw verbinding daalt tot lagere snelheden medio video .
Override

de meeste spelers , is het mogelijk om buffering overschrijven door simpelweg te klikken op "Play " te drukken terwijl de video wordt bufferen . Echter , de speler weet meestal wanneer voldoende van de inhoud is gedownload naar een gesegmenteerde kijkervaring te voorkomen , en het zal automatisch starten . Overschrijven van een buffer zal vrijwel zeker betekenen de video weer op een bepaald punt in de kijkervaring te pauzeren .
Preventie

De enige manier buffering te voorkomen voorkomen is om een ​​snellere internetverbinding te krijgen. Grotere bandbreedten zorgen voor videodata sneller worden overgedragen , soms onmiddellijk . Echter , als de inhoud van de site die u bekijkt is het ervaren van zwaar verkeer , kan het niet in staat zijn om gegevens over te dragen naar uw computer zo snel als de computer kan ontvangen , wat resulteert in buffering .
Professional software

Professionele video- content providers , zoals filmproducenten of editors , kan een naadloze kijkervaring vereisen . Sommige video-spelers en dienstverleners , zoals Youreeeka Inc , zal het laadproces te stroomlijnen door het lokaliseren van servers dichtstbijzijnde locatie . Video software kan ook veranderen het aantal frames per seconde te zien in streaming video , die van invloed kunnen de beeldkwaliteit , maar het zal vereisen minder laden en buffering van uw machine .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Problemen Video afspelen op Wi…
·Hoe te stoppen Bewogen foto's …
·Hoe maak je een Media File Fix…
·Hoe maak je een Windows Media …
·Hoe de taal in KM Player Veran…
·Hoe te importeren van een film…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe maak je een 3GP convertere…
·Hoe je het volume te verhogen …
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een film in iMovie Zorg 
·Hoe kan ik een ISO maken met ConvertXtoD…
·MicroType Programma 
·Hoe kan ik een Outline in Microsoft Word…
·Hoe te Toevoegen aan JDownloader 
·Vergelijking van M4V vs MP4 Flash 
·Hoe een Recovery Disk die vol 
·Hoe je Vast Bellen met Skype 
·Hoe te kopiëren en plakken documenten i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com