Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Problemen Video afspelen op Windows Media Player 11
Windows Media Player 11 is een software programma dat compatibel is met een breed scala aan video -bestanden . Sommige videobestanden , zoals Apple QuickTime- filmbestanden ( . MOV-formaat ) , kan niet worden geopend met elke versie van Windows Media Player , tenzij add -ons , die bekend staat als ' codecs ', zijn geïnstalleerd op uw computer . Als u problemen ondervindt bij het ​​afspelen van video in Windows Media Player , kan het videoformaat niet worden afgespeeld in WMP 11 . Downloaden en installeren van codec packs zorgt ervoor dat u Windows Media Player 11 kunt gebruiken om vrijwel alle video-formaat te openen . Elk van de codec packs hieronder zijn gratis te installeren . Instructies
DivX
1

Ga naar de DivX homepage .

Klik 2 op de " Download " button op de pagina . Er verschijnt een venster . Klik op ' Bestand opslaan . " De DivX installer downloads .
3

Open de DivX installer . Er verschijnt een venster .
4

Klik op ' Next ' in het venster . Een nieuw venster verschijnt .
5

Klik op het vak " licentieovereenkomst " aan de onderkant van het venster . Klik vervolgens op " Accepteren ". Klik op " Next " in het volgende venster .
6

Klik op het " Google Chrome " vakken aan de onderkant van het nieuwe venster om te controleren /uitvinken die ramen . Als de dozen worden gecontroleerd , wordt de Google Chrome- browser geïnstalleerd en maakte je standaard browser ( afhankelijk van de vakjes u gecontroleerd ) . Klik vervolgens op " Next . " De DivX- software wordt gedownload . Klik op " Finish " in het venster nadat de software is geïnstalleerd .
K - Lite Codec Pack
7

Ga naar de K - Lite Codec Pack webpagina op de Codec begeleiden website . Scroll naar beneden en klik op de eerste " Direct Download " link. Er verschijnt een venster . Klik op "Save File " in het venster . De K - Lite Codec Pack installatiesoftware downloads .
8

Open het K - Lite Codec installer . Een venster wordt geopend . Klik op "Uitvoeren " in het venster . Een ander venster opent .
9

Klik op ' Next ' in het venster . Klik vervolgens op het " Simple Install " -optie in het midden van het venster . Klik op " Next" .
10

Klik op de eerste lege doos ( het vakje naast de optie " H.264 -video ' ) aan de bovenkant van het venster . Laat het vak eronder dit vakje aangevinkt . Klik vervolgens op " Next . "
11

Klik op het vak " Windows Media Player " in het venster . Klik nogmaals op ' Next ' . Klik tweemaal op de knop " Next" om de codec pack met de originele instellingen van de verpakking (dit wordt aanbevolen door de fabrikant van de codec 's ) te installeren . Klik vervolgens op ' Install '. K - Lite Codec Pack is geïnstalleerd .
FFDShow
12

Bezoek de FFDShow pagina op de website van Free- Codecs . Klik op de eerste " Download " link aan de bovenkant van de pagina . Er verschijnt een venster . Klik op "Opslaan als" binnenkant van het venster . De FFDShow installateur downloads .
13

Open de FFDShow installateur . Er verschijnt een venster . Klik op ' Uitvoeren '. Een venster " Setup Language " verschijnt . Kies een van de talen binnen het venster . Klik vervolgens op " OK".
14

Klik op " Next " in het venster van zes opeenvolgende keer . De aanbevolen FFDShow instellingen worden geselecteerd .

Click 15 " Install ". FFDShow is geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren een MP4 Mov…
·Hoe maak je een VLC Player str…
·Hoe maak je een VLC Media Play…
·Hoe te kopiëren met DVDFab 
·Hoe gebruik Arcsoft Video Down…
·Hoe te converteren naar AVI JP…
·Op Windows 7 , de Roxio VHS na…
·Hoe maak je een Dual Audio Spe…
·Hoe je MP4 converteren naar AM…
  Related Articles
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe Video toevoegen aan Microsoft Publis…
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Problemen bij de installatie van Office …
Word Document Problemen 
Software voor het typen Math Problems 
Problemen met Acrobat 9 Pro Met Word 200…
  Software Articles
·Hoe je de Turkse symbolen gebruiken in W…
·Hoe maak je een Binder Tab afdrukken in …
·Hoe kan ik Windows Media Player Reset Te…
·Hoe maak je een boom in SQL 
·Hoe u informatie toevoegen aan een PDF-b…
·Wat is de XLSX Opmaak 
·Hoe te Vuurwerk in Photoshop 
·Hoe de Achtergrond Take Out van foto's m…
·Hoe maak je een film met video van een F…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com