Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe de Achtergrond Take Out van foto's met Gimp
Het verwijderen van de achtergrond van een foto gaat om het definiëren van een " clipping path " rond de voorgrond object dat u wilt behouden . Een clipping pad is een reeks van punten verbonden door lijnen die de buitenrand van je voorgrond object te definiëren . In GIMP ( GNU Image Manipulation Program ) , de Schaar Selecteer tool maakt het vrij gemakkelijk om dit pad te creëren rond de voorgrond object , selecteert u het object en verwijder deze uit de achtergrond. Het proces vereist een beetje geduld , zeker als je voorgrond object een ingewikkeld of gedetailleerd vorm . Instructies
1

Open het bestand met de foto met behulp van het GIMP -programma . Kopen van 2

Selecteer de Schaar Selectie gereedschap door te klikken op het pictogram dat lijkt op een schaar in de GIMP toolbox , dat is een drijvende menu ergens buiten het bewerkingsvenster met uw foto .
3

Klik op de cursor ergens op de rand van het object op de voorgrond . Dit creëert een punt met een cirkel er omheen , een zogenaamde "control point . " Maak nog een controlepunt bij de eerste , aan de rand van het object op de voorgrond . De nieuwe controle- punt verschijnt , en tussen de twee is een dunne lijn die de high - contrast grens tussen het object op de voorgrond en de achtergrond volgt . De lijn traceert eventuele bochten of hoeken tussen de twee punten .
4

Blijf controlepunten plaatsen rond het object op de voorgrond , altijd aan het werk in dezelfde richting , om een ​​schets te maken rond het gehele object . In zeer gedetailleerde of laag contrast gebieden van het object op de voorgrond , moet u wellicht de controle punten heel dicht bij elkaar met het oog op een nauwkeurige schets te plaatsen.
5

Klik in het eerste controlepunt u hebt gemaakt wanneer je de weg hebt gewerkt volledig rond het object op de voorgrond . Klik vervolgens op de schaar cursor binnen de geschetste object . De controlepunten verdwijnen en zie je een markies lijn rond het object op de voorgrond , wat aangeeft dat het nu een selectie .
6

Keer de selectie door te laten vallen naar beneden in het menu Selecteren aan de bovenkant van het venster te bewerken , en vervolgens te klikken op ' omkeren. " Dit de- selecteert de voorgrond object en selecteert de achtergrond plaats .
7

Druk op de Delete-toets . De achtergrond van de foto verdwijnt en wordt vervangen door wat uw achtergrond kleur is voor het beeld ( de standaard is wit) .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe maak je een oude westen Ge…
·Hoe te Animated Borstels maken…
·Hoe te Curves gebruiken in Gim…
·Hoe maak je een Scroll maken i…
·Hoe je GIMP Brushes downloaden…
·Hoe kan ik een afbeelding bij …
·Hoe kleur te Splash foto's met…
·GIMP : WordArt Tutorial 
·Hoe te Uitsnede iets uit een a…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Skype -knop In Outlook 2…
·Hoe te installeren en gebruiken van een …
·Hoe een PDF bewerkbaar te maken in Adobe…
·Adobe Photoshop Electric Tutorials 
·Meng voor statistische functies op MySQL…
·Hoe AVG 6 Verwijder vanaf een computer 
·Hoe je Remote Desktop Snooping Detect 
·Hoe te ontgrendelen Cellen in een Word-d…
·How to Get Rid van Winword.exe 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com