Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Adobe Photoshop Electric Tutorials
Photoshop elektrische tutorials laten zien hoe je symbolen die elektriciteit , of het beeld van een werkelijke elektrische ontlading vertegenwoordigen maken . De eerste soort van tutorial zal u tonen hoe je handleiding van Photoshop , waaronder Potlood of Penseel , gebruikt voor de productie van elektriciteit graphic . De tweede soort van tutorial zal u tonen hoe u filters , tools die wiskunde gebruiken voor het maken of wijzigen van beeldspraak , gebruiken om authentieke ontladingen elektriciteit op te wekken . Paintbrush Tool

Een tutorial voor het maken van een fundamentele symbool van elektriciteit produceert een grote gele zigzag vorm . U kunt dit project te starten door op het pictogram penseel uit het palet , vervolgens op de bovenste kleurstaal van de onderkant van het gereedschap palet om het venster te openen voor het selecteren van kleuren . Klik op een gele tint uit de selectie venster kleur .
Straight Lines

Na het kiezen van een kleur die elektriciteit uitdrukt , beginnen met het maken van de zigzag vorm aan een elektrische ontlading vertegenwoordigen . Klik aan de bovenkant van het doek aan het eerste punt van de zigzag plotten . Houd ' Shift ' om Photoshop vertellen dat u wilt om een ​​rechte lijn te maken , sleept u de muis om schuin naar beneden en naar links of rechts . Klik met de muis om een ander segment van de zigzag creëren .
Backward " S "

Als je eenmaal weet hoe je een enkele , lineaire segment maken voor de zigzag vorm die elektriciteit zal vertegenwoordigen , dan weet je genoeg om linker-of rechterrand van de zigzag , die in wezen is een achterlijke "S " met rechte lijnsegmenten in plaats van gebogen segmenten te voltooien . Zodra u de achterlijke ' S ', uw taak is om een soortgelijke vorm voor de andere kant van de zigzag creëren voltooien .
Completed Zigzag

Gebruik de " , " tool om een andere achterlijke creëren" Penseel S " te plaatsen naar rechts of links van je eerste achterlijke " S "-vorm . Of , kopieert u de eerste achterlijke " S " naar het klembord , dan plakt om een duplicaat. Klik hulpmiddel in het menu "Edit " 's "Free transformeren " op schaal en draai het duplicaat zo zijn top punt verbindt met het bovenste punt van de eerste achterlijke " S. " Sluit de onderkant punten van de twee achterlijke " S " vormen met behulp van de lineaire optie van het gereedschap Penseel .
realistische Electrical Discharge

Als je een tutorial voor een realistisch uitziende elektrische ontladingen , te beginnen door het uitvoeren van Photoshop Gradient vullen tool met het programma standaardkleuren zwart en wit . Run Gradient vullen door te klikken op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een rechthoek met meerdere grijstinten . Sleep de muis op het doek in een korte diagonale beweging naar ongeveer de helft het doek zwart en de andere wit. Dit kleurenpalet zorgt de inbreng die nodig zijn voor het verschil wolken filter aan een bliksem - achtige beeld te creëren . Klik op " Difference clouds " punt het Filter -menu 's om dat beeld te produceren . Let op de afbeelding heeft precies het tegenovergestelde tonen van een zwart-wit beeld van de bliksem . Om dit te corrigeren , klikt u op de " Inverse " commando van het menu Beeld .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je Plaats een waterme…
·Hoe maak ik een Photoshop Colo…
·Hoe te Circles bijsnijden van …
·Hoe een logo in Photoshop CS3 
·Hoe je afbeelding verkleinen t…
·Hoe maak je een Rosette in Pho…
·Adobe Photoshop voor Fashion D…
·Eenvoudige trucs voor Photosho…
·Hoe te Water niveau in Photosh…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Hoe kan ik een database zoeken naar Sing…
·Hoe de koptekst in Word 2007 Reduceer 
·Hoe maak je een PowerPoint Outline schri…
·Hoe de IMVU Standaard Kamer Verander 
·Hoe je kanaal mixer gebruiken in Photosh…
·Hoe om te achterhalen welke Microsoft Me…
·Hoe te Trend Antivirus installeren 
·Hoe een corrupt video bestand te reparer…
·Hoe te Program Flash 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com