Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Problemen met Acrobat 9 Pro Met Word 2003
Adobe Acrobate is een software die gebruikers in staat stelt te bekijken en zelfs te creëren van PDF-bestanden . PDF staat voor Portable Document Format . Deze software is gemaakt om te werken met andere programma's, zodat gebruikers kunnen hun werk omzetten in een algemeen aanvaarde vorm . Echter , vanaf nu is er geen manier om te zetten bestanden gemaakt met Word 2003 in een PDF , tenzij je een derde partij programma te gebruiken . Problemen openen PDF-bestanden met Outlook en Windows 2003

Als u het e-mailen programma Outlook 2003 met Adobe Acrobat 9 kunt u een probleem tegenkomt met inbedding bestanden in uw e-mails . Dit is alleen het geval als de bestanden in kwestie zijn van Word 2003 . Het probleem treedt op wanneer u een PDF-bestand in een e-mail voordat u deze opent selecteren . Bij het ​​proberen om het bestand af te drukken moet u een venster pop-up en zeggen: " Er is een fout opgetreden openen van dit document . " Om rond dit probleem te krijgen, moeten gebruikers eerst het bestand te openen vanuit de e-mail . Ga dan naar de werkelijke Adobe Acrobat -programma en kies " File " , dan " . Print "
toevoegen Alternatieve tekst van Graphics

Alternatieve tekst
is gewoon visuals of afbeeldingen uitgelegd via schrijven . De visuele assistenten of afbeeldingen worden onder woorden te brengen naast de eigenlijke grafische zodat mensen met een visuele handicap kunnen op zijn minst kennis te nemen van hen. Alternatieve tekst helpt ook zoekmachines vinden bepaalde websites . Als u converteert een PDF , zorg ervoor dat u niet de alternatieve tekst te zetten dicht bij de grafische het verklaart , omdat dit zal leiden tot conversie problemen . Zorg ervoor dat er een spatie tussen het schrijven en het grafische . Om met succes de alternatieve tekst toe te voegen , klikt u op het tabblad "Web " en zoek de optie " Alternative Text" .
Indirect omzetten van Word 2003-bestanden naar PDF

Omdat er geen directe manier om bestanden gemaakt met Word 2003 in een PDF te converteren , moet u meestal een programma om de conversie te doen voor u downloaden . Sommige van de meer populaire programma's is de Primo PDF converter en de Do PDF converter . Voor degenen die in een haast , kan PDF online de conversie voor u doen zonder een programma te downloaden . Voor het omzetten van uw werk in een PDF , moet je proberen om alle noodzakelijke bewerkingen . Het is veel moeilijker om het bestand te veranderen zodra het een PDF is geworden . Open het bestand te converteren en ga onder afdrukopties . Selecteer " Alles naar PDF " in de lijst van de printer . Nu , selecteer een locatie om het programma op te slaan in en klik om te zetten .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Het verschil tussen sjablonen …
·Hoe maak je een EM Dash Zorg 
·Hoe schrijf ik een document in…
·Hoe te Veranderingen in OpenOf…
·Hoe te verwijderen Space Betwe…
·Hoe maak je een tekstbestand o…
·Hoe te Alle figuur Getallen in…
·Hoe om tekst te creëren in de…
·Hoe Vergelijk twee Word-docume…
  Related Articles
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe te Woorden Bijeenhouden Met behulp v…
Hoe te EXE -bestanden met behulp Notepad…
Hoe afdrukken van een achtergrondkleur o…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
Hoe te Marges Met Open Office Set 
  Software Articles
·Hoe de wizard Microsoft Office Resume Ge…
·Handmatig verwijderen van Windows Media …
·Hoe maak je een hangende inspringing 
·Hoe afdrukken van een QuickBooks HST Rep…
·Kunt u Verwijder oude Java Updates naar …
·Hoe maak je een Final Cut Pro Sequence T…
·Hoe je adressen in Word 2007 afdrukken 
·De beste manier om een Operating System …
·Het automatisch laden Spybot S & D 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com