Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Vergelijking van M4V vs MP4 Flash
M4V bestanden zijn MPEG - 4 video's die zijn geoptimaliseerd om te presteren in specifieke toepassingen . Hoewel ze dezelfde compressiemethode , worden MP4 Flash- video's gepubliceerd in een ander formaat en gebruik het F4V bestandsextensie . Hoewel beide soorten van digitale video hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken , ze zijn verschillend in termen van hun techniek en specialisatie . Ontwikkeling

Zowel M4V en F4V zijn proprietary multimedia container formaten . Een multimedia container formaat is een digitale wrapper die verschillende soorten gegevens kunnen samenvoegen in een enkel bestand . Multimedia container formaten worden in de volksmond gebruikt om digitale video te verspreiden omdat ze audio , video , ondertitels en animatie tracks kunnen verenigen . De M4V -formaat is ontwikkeld door Apple , terwijl de F4V -formaat is ontwikkeld door Adobe .
Gebruik

M4V
is de indeling voor alle digitale video's die worden gedistribueerd via iTunes . Deze clips kunnen omvatten gratis afleveringen van videopodcasts als commerciële media zoals tv-shows , studio films of muziek video's . M4v-bestanden worden vaak gecodeerd met FairPlay DRM- bescherming van het auteursrecht van Apple om ongeoorloofd kopiëren te voorkomen . F4V-bestanden zijn gespecialiseerd voor het streamen van Flash- video's . Maar omdat ze niet zijn gedigitaliseerd met dezelfde codecs als FLV-bestanden ( bv. Sorenson Spark , VP6 ) , kunnen ze media zenden op een hogere resolutie .
Compressie

de belangrijkste overeenkomst tussen de M4V en F4V formaat is dat zij beide gecodeerd met MPEG - 4 compressie . Beide formaten kunnen een MPEG - 4 -of H.264-videocodec en de AAC audio codec ondersteunen . Een codec is een speciaal type algoritme dat codeert en decodeert tracks van media .
Toepassingen

Terwijl M4V bestanden zijn geoptimaliseerd voor het streamen van iTunes , kunnen ze ook worden geopend in de mediaspelers QuickTime , Windows media Player , VLC , RealPlayer en Media Player Classic . Echter , kan M4V bestanden die zijn gecodeerd met FairPlay alleen worden afgespeeld in iTunes onder het account dat de media aangeschaft . Ondertussen wordt het afspelen F4V bijna volledig beperkt tot Adobe-software . Het formaat is inheems in Adobe Flash , maar het kan ook via Adobe Flash Player en een internet browser die is uitgerust met de plug-in worden gestreamd . Niettemin , VLC is een voorbeeld van een mediaspeler die worden gebruikt om F4V-bestanden te openen en te streamen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je ondertitels toe in Conv…
·Hoe maak je een gebroken AVI b…
·Hoe maak je een MOV convertere…
·Hoe om dvd's opslaan op een iM…
·Hoe te converteren M2TS naar W…
·Hoe maak je een DIVX afspelen …
·Hoe je Track Markers toevoegen…
·Hoe te RealPlayer Stop bij het…
·Hoe kan ik DVD Films Kopiëren…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Verschillen in versies 2 & 3 van Rosetta…
·Hoe de Unprotect Command in Excel uitsch…
·Hoe te Firewall gebruiken in AVG 7.5 
·Hoe maak je een . Lyr 
·Hoe te verwijderen Sound op een DVD met …
·Hoe maak je een diavoorstelling maken me…
·Freeware File Recovery Tools 
·Hoe maak je een lijn in Excel 
·Hoe te branden van een film op een CD-R 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com