Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Adobe Encore Vs . Premiere
Encore en Premiere Pro zijn onderdelen van de Adobe- video productie software waarmee filmmakers en anderen om post- productie taken op hun computers te beheren . Premiere Pro is video- editing software , die u toelaat om een ​​definitieve versie van je stuk te maken , en Encore is authoring -software , waarmee u schijven die speel je stuk te creëren . Premiere Pro Features

Premiere Pro
kan beheren bewerken in een verscheidenheid van digitale video-indelingen , waaronder zodat u clips mixen van verschillende formaten in een enkele clip . Premiere Pro heeft de capaciteit om te gaan met grote projecten met duizenden individuele videoclips die elk vereisen bewerken voor een enkele video of pakket van video's . Premiere Pro bevat de Mercury Playback Engine , die helpt u realtime previewen en bewerken van je beeldmateriaal als je werkt aan het.
Encore

Adobe Encore kan creëren DVD's , Blu - ray discs of Web dvd's die filmmakers vervolgens kan gebruiken om te verspreiden en te bekijken . In feite kan Encore dat verschillende schijven voor een video te produceren . Encore kunt u functies zoals menu's voor de schijven te maken . Voor Web DVD's kunt u onder andere functies, zoals zoeken op trefwoorden , pop-up menu's en ondertitels .
Samenwerking

Premiere Pro en Encore zijn ontworpen om te werken in tandem met elkaar, zodat u Adobe-producten kunt gebruiken om je video te nemen van het bewerkingsproces aan het hebben van een fysiek product dat u kunt gebruiken om de video te bekijken op andere dan de computer verkooppunten . In feite , Adobe bundelt verschillende versies van Premiere Pro en Encore samen in pakketten voor aankoop . Premiere Pro projecten kan gaan naar Encore zonder rendering .
Hardwarevereisten

Adobe Encore en Premiere Pro kunt werken op de desktop of laptop computers . Ze werken het beste op computers met multicore- processors die de capaciteit en de snelheid waarmee de editing en authoring -software om al zijn mogelijkheden uit te voeren kan bieden . In dat zelfde gebied , bepaalde grafische kaarten , dvd-branders en Blu-ray -spelers het beste werken met Premiere Pro en Encore . Encore en Premiere Pro werken met andere Adobe- producten, zoals After Effects , waardoor u visuele effecten voor een videoclip te maken .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe om te achterhalen wat er o…
·Wat is SVRT in PowerDirector ?…
·Hoe te gebruiken Nero naar een…
·Hoe te kijken DVD 's op een Pe…
·Hoe maak je een menu op een di…
·Wat is Muvee Zelfopwekkers Sof…
·Hoe je uTorrent films Transfer…
·Hoe te films te branden Met Di…
·Hoe DVD- Video-bestanden bewer…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
  Software Articles
·Hoe te eFax converteren naar Word 
·Hoe kan ik een printer in Tally 
·Portret effecten in Adobe Photoshop CS 
·Hoe te streamen live met VLC 
·Hoe maak je een MOV converteren naar een…
·Hoe te Macro's in MS Excel en Word Build…
·Hoe je agenda notities opmaken 
·Waarom zijn foto's op mijn computer plot…
·Waar kan ik downloaden Windows Media Pla…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com