Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Wat is Ashampoo ClipFisher ?
Video-websites , zoals YouTube en Metacafe , bieden duizenden films en videoclips die nergens anders . De meeste websites blokkeren de video's , dat je ervan weerhoudt te downloaden naar uw computer . Video's verdwijnen vaak en worden verwijderd uit websites zonder waarschuwing , dus als je een favoriete video hebt die u wilt opslaan , gebruiken Ashampoo ClipFisher . ClipFisher laat u sparen en spelen van een video van een website . Download Video Clips

Ashampoo ClipFisher
biedt een schone, eenvoudige interface waarmee zelfs beginners computer om video's te downloaden met gemak . Om een video te downloaden , opent u de ClipFisher programma . Open een Internet- browser en navigeer naar een video website. Bladeren of zoeken naar een videoclip . Wanneer u een clip die u wilt opslaan te vinden , met de rechtermuisknop op de URL in de adresbalk van de browser . Klik op 'Kopiëren'. Schakel naar ClipFisher en plak de URL in het "Video - URL ' bar . Klik op " Opslaan " om te beginnen met de video te downloaden naar uw computer .
Horloge Video

ClipFisher
bewaart alle gedownloade bestanden in het Flash-formaat , ook wel FLV . Het programma stelt u in staat om de video direct te bekijken na het downloaden . Andere video-spelers , zoals VLC en Wimpy Desktop FLV Player , laat je ook FLV -bestanden te bekijken .
Video's converteren

Standaard , de meeste mediaspelers kunnen niet spelen FLV-bestanden . Als u wilt gedownloade video's met een ander programma , zoals Windows Media Player bekijken, moet u eerst de bestanden te converteren naar een ander formaat . Ashampoo ClipFisher grepen deze conversie voor u . Om het bestand naar het WMV-formaat om te zetten , klikt u op de knop naast " Target Path . " Selecteer een bestemming voor de geconverteerde video . Klik op de " Convert" knop .
Andere functies

Ashampoo ClipFisher
kunt u de gedownloade video te bewerken voordat het conversieproces . Klik op de pijl naast " Kwaliteit " om de beeld-en geluidskwaliteit die u wilt kiezen . Selecteren van " High " geeft u de beste kwaliteit , maar wordt het bestand groter . Klik op " Schermgrootte " om de gewenste resolutie te selecteren . Klik op de " Split " knop om grote bestanden in kleinere delen te breken . Als u het bestand onder een bepaalde grootte moeten houden , klikt u "Aanpassen aan " en selecteer de gewenste bestandsgrootte . Deze instelling overschrijft de optie "Kwaliteit" .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren naar SWF FL…
·Hoe Video Effects Creëren 
·Hoe naar JPEG converteren naar…
·Hoe maak je een witte gevederd…
·Hoe krijg ik foto's van CyberL…
·DVD bewerken Informatie 
·Windows Media Player Video afs…
·Hoe te Sync Audio Met de MPEG …
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe u de DPI in Photoshop 
·Kunt u gebruik maken Easy WiFi RADAR op …
·Programma's om FLV converteren naar MP4 
·Hoe maak je een zip-bestand in AIX Unzip…
·Hoe je tekst schrijven op de top van een…
·Trouble activeren Wordperfect 4X 
·PowerPoint 2003 Tips 
·Hoe kan ik een Word 2007- sjabloon ontgr…
·Photoshop Tutorial voor een Rubric 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com