Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
De nadelen van UDP Streaming
Wanneer overweegt of om media te streamen via user datagram protocol of Transmission Control Protocol , er is een ding in gedachten te houden : TCP vereist en bevordert de communicatie tussen machines . Het feit dat UDP niet doen geldt als zowel een nadeel en een voordeel voor soepele mediastreaming . Capaciteit

Als je stroom via UDP , het apparaat dat de gegevens verzendt stelt de snelheid in waarop de gegevens reizen. Zolang de ontvangende machine over de capaciteit kunnen wat de verzendende machine gooit , is dit geen probleem . Echter, als bezoekers van uw site gebruiken underpowered apparatuur of een niet-ondersteund besturingssysteem om uw streaming audio of video te ontvangen , kunnen ze niet in staat zijn om UDP streaming te behandelen . Streaming video- spelers hebben verschillende eisen voor apparatuur, het controleren van het van tevoren zal u toelaten om bezoekers te informeren over de systeemvereisten te adviseren voor het streamen van media vanaf uw website
Unreliability

UDP
. , net als andere data protocollen , stuurt pakketten van gegevens aan het ontvangen van computers , het breken van je streaming video in hapklare brokken . Wanneer het aan de ontvangende computer , is het weer in elkaar gezet en speelt bij de gebruiker video-speler . Helaas , UDP niet altijd pakketten te verzenden in orde , en ze kunnen uiteindelijk door elkaar gegooid , als een puzzel in een doos voordat je de puzzel in elkaar . Streaming video-spelers rekenen op datapakketten te leveren in orde , en zal ze spelen in de volgorde van ontvangst . UDP ook verliest soms datapakketten geheel , maar volgens Networks Lay , de kans dat dit gebeurt is laag op het internet , en bijna onbestaande op lokale netwerken , zoals die in uw kantoor of thuis .

Gebrek aan communicatie

Gebrek aan communicatie tussen machines met behulp van UDP streaming
kan leiden tot transmissiefouten . Wanneer er een probleem , zoals verloren of out - of-order datapakketten optreedt , de verzendende machine geen registratie van . Zonder een record , kan het niet opnieuw verloren datapakketten of pas de transmissiesnelheid aan te passen dat van het ontvangende apparaat . Als de ontvanger ervaart problemen die stoppen transmissie , het is aan de eindgebruiker om de stroom opnieuw beginnen . Wanneer zij worden geconfronteerd met dezelfde situatie , zou TCP opnieuw de verloren pakketten en pas transmissiesnelheid .
Overwegingen

Sommige systeembeheerders
hebben hun firewalls geconfigureerd om UDP streams blokkeren vanwege hun kwetsbaarheid voor hacken , waaronder de installatie van malware of een virus op de machine , en de mogelijke besmetting van een hele lokale netwerk . Ook opmerkelijk is het feit dat wanneer kleine fouten optreden , UDP houden streaming . Omgekeerd TCP streaming ervaart afspelen hik met zelfs de kleinste van de fouten , zoals het protocol probeert de onjuiste inhoud herladen . Kleine fouten met UDP gewoon streamen met de verschijning van kleine glitches - vergelijkbaar met wanneer iets onderbreekt uw tv -signaal thuis . Deze vergelijkende gebrek aan vertraging zorgt voor de tijdige uitzending van de video-en audio -uitzendingen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een PNP maken in e…
·Hoe te Kogelgaten maken in Aft…
·Powerlink Power Director 6 Sys…
·Hoe maak je een FLV- bestand e…
·Hoe maak je een VP6 File Lees 
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
·Wat zijn Prel bestanden? 
·Hoe je RealPlayer Draai 
·Hoe kan ik Flash Streaming vid…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een Norton Ghost 2003 Bootab…
·Hoe te gebruiken ImageMagick om een PDF …
·Hoe maak je een Carnaval Poster Zorg 
·Hoe Memory toewijzen aan een proces op e…
·Hoe maak je een grotere grafiek in Micro…
·Hoe je database-gestuurde websites met b…
·Hoe te voegen meerdere IF functies in MS…
·Hoe te Abstracte Kunst maken in Adobe Il…
·Hoe te Turn Turned Off Menu Terug op in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com