Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Photoshop Editing Software
Geproduceerd door Adobe Systems Incorporated , Photoshop is een digitale beeldbewerking software applicatie die oorspronkelijk werd geproduceerd in 1990 . Beelden geproduceerd en bewerkt door Photoshop worden voornamelijk gebruikt in het internet, nieuwe media -en grafische industrie door grafische kunstenaars , print ontwerpers en gewone mensen . Op het moment van publicatie , Photoshop is in zijn 14e versie als onderdeel van de Creative Suite 5.5 , dat ook beschikt over Illustrator en InDesign . Geschiedenis

In 1987 , broers Thomas , een grad student , en John Knoll , een special effects artist voor George Lucas ' Industrial Light and Magic , begon te werken aan de basis voor een beeldbewerkingsprogramma software programma . In 1988 , hun arbeid resulteerde in Image Pro , Photoshop voorloper , waarin ze 200 exemplaren van verkocht aan Barneyscan , een scanner fabrikant . Na een mislukte poging om de software te verkopen aan Aldus , de Heuveltjes won de leidinggevenden bij Adobe voorbij. Adobe Photoshop 1.0 werd uitgebracht in februari 1990.
Versions

Sinds de introductie in 1990 , is Photoshop is 13 keer opgewaardeerd . Adobe geïdentificeerd de uitgaven door de naam van de software , gevolgd door het versienummer ( 1.0 , 2.0 , 3.0, etc. ) 1990-2002 . Naar aanleiding van de release van Photoshop 7.0 in 2002 , besloot het bedrijf om zijn meest populaire desktop publishing toepassingen , zoals Photoshop , InDesign en Illustrator , combineren in een pakket : Creative Suite . Creative Suite werd uitgebracht in 2003 en heeft vijf versie-upgrades ondergaan omdat , hoewel de CS5.5 pakket bevat de CS5 -versie van Photoshop .
Functies

Photoshop
geeft u de tools die nodig zijn om een breed scala aan foto - manipuleren en bewerken van functies , zoals het recoloring , borstelen en bijsnijden uit te voeren . Deze processen worden uitgevoerd met behulp van een van de verschillende instrumenten van het programma , waaronder de toverstaf , het gereedschap pen , het penseel en de gradiënt tool. Photoshop kunt u ook verschillende fotografische kleuren taken , zoals het mengen achtergrond en voorgrond kleur en het omzetten van kleurenbeelden naar zwart-wit of grijstinten voeren . De software kunt u ook " pad " objecten in een foto . Een " pathed " object is een deel van de foto die heeft alle andere beeldelementen verwijderd , of bijgesneden , waardoor alleen het element , ongeacht de vorm .
Competition

Op het moment van publicatie , Photoshop is 's werelds best verkopende digitale beeldbewerking softwaretoepassing . Een paar bedrijven hebben geprobeerd te snijden in Photoshop suprematie , waaronder GNU Image Manipulation Program ( GIMP ) , Pixelmator en Corel Painter . Thomas Knoll , co - maker van Photoshop , blijft betrokken bij de ontwikkeling van Photoshop , met als doel om het te houden in de voorhoede van de ontwikkeling van de industrie . Met ingang van 2011 , Thomas Knoll beheert Camera Raw plug Adobe's in voor Photoshop .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe kan ik een spreadsheet in …
·Hoe je je ticket Template Eige…
·Hoe je Mac Quark bestanden con…
·Hoe te WordPerfect downloaden 
·Hoe je Adobe Gemaakt Documente…
·Hoe je Track & Kern in Scribus…
·Een alternatief voor xpdf 
·Wat is de grootste maat van ee…
·Hoe kan ik Windows Installer J…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Hoe te verwijderen Word Marks bewerken 
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
  Software Articles
·Malware , Adware en Spyware Removal 
·Basis Excel Functies 
·Hoe naar WMV converteren naar een kleine…
·Het automatisch laden FCP Plug - Ins 
·Hoe kan ik een Flyer Met Grenzen in Micr…
·Hoe te Kalenderbesturingselement Gebruik…
·Wat zijn Parallels voor Mac ? 
·Hoe te Factor Analysis gebruiken 
·Een back- up en herstel van een gekaapt …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com