Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Het automatisch laden FCP Plug - Ins
Final Cut Pro , of FCP , is professionele desktop video- editing suite van Apple voor Mac OS X. FCP kan worden uitgebreid door het gebruik van externe plug - ins . Typisch , FCP plug - ins werken zoals verwacht , maar u kunt een scenario waarin je nodig hebt om een of meer van hen uit te schakelen tegenkomen. Apple biedt geen mechanisme waarmee je kunt uitschakelen FCP plug - ins . Er is een invasieve methode voor het verwijderen van hen , door ze te verwijderen uit de juiste map bibliotheek waar zij verblijven op de computer . Instructies
1

Bepaal welke plug - in die u wilt uitschakelen , als er lijkt een probleem met slechts een te zijn . U kan er een fout met FCP ontvangen of ondervindt onverwachte problemen met behulp van een specifieke plug - in . Als je niet weet welke je moet uitschakelen , is het mogelijk om ze allemaal .

Power 2 uitschakelen van uw Macintosh-systeem en de "Shift" toets ingedrukt te houden terwijl u de macht van de computer weer op . Dit zal uw computer opstarten in de veilige modus van Apple , die alle software van derden uitschakelen . Je zult weten dat je hebt opgestart in de veilige modus als u een login scherm tegenkomen aan het einde van het bootproces met rode tekst die het systeem aangeeft is in de veilige modus .
3

Log in op uw systeem met een beheerdersaccount . U moet het systeem bestanden aan te passen , vereist beheerdersrechten .
4

Gebruik de Finder te navigeren door uw bestandssysteem en sleep bestanden van hun plug - in mappen op het bureaublad . Final Cut Pro plug - ins kunnen worden opgeslagen in een van de drie locaties : [ systeem root] /Library /Plug - Ins /FxPlug ; [ uw home directory ] /Library /Plug - Ins /FxPlug ; [ systeem root] /Library /Application ondersteuning /ProApps /SharedA /Plug - Ins . FCP plug - in bestanden zal eindigen in de bestandsextensie FxPlug .

Navigeer naar de mappen waar OS X winkels FCP plug - in bestanden en verplaatsen van een specifieke plug -in voor het bureaublad . Als u alle plug - ins uit te schakelen , verplaatst u alle plug - ins naar een map op het bureaublad .
5

Start uw Macintosh en inloggen in het systeem normaal en controleer of Final Cut Pro start en laadt uw project zonder fouten .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te monteren een ISO afbeel…
·Hoe te gebruiken Avid Xpress 
·Waarom is realplay.exe Running…
·PowerDVD 7 Ultra Zal niet spel…
·Hoe te converteren naar WMV Tu…
·Audio Track informatie Overlay…
·Hoe maak je een scherm in Wind…
·Hoe maak je een camcorder uplo…
·Digital Video Effects 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Activiteiten op Quickbooks 
·Hoe te Audio Books Bookmark in iTunes 
·U kunt Klik op Hyperlinks in Excel 2007 …
·Hoe maak je een data-cd branden in de Ma…
·Hoe download ik Microsoft Word ? 
·Hoe gegevens invoegen in een tabel in Ac…
·Hoe maak je een muziek DVD branden 
·Hoe te Lines wissen van een Picture in O…
·Hoe de Pipet gebruiken in Adobe Photosho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com