Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Activiteiten op Quickbooks
Bij de bespreking van de boekhoudkundige term "Activiteiten " op de hoogte is er een specifieke verwijzing deze term van toepassing is. Accounting - wise , zijn er drie activiteiten van een bedrijf : operationele , investerings-en financieringsactiviteiten . U kunt een QuickBooks rapport te genereren dat de details van deze activiteiten ; " . Kasstroomoverzicht " wordt het genoemd de Activiteiten

De operationele activiteiten zijn de dagelijkse inkomsten en uitgaven van een bedrijf . Op de QuickBooks kasstroomoverzicht verslag , de operationele activiteiten omvatten de rekeningen vorderingen en schulden , de credit card betalingen en omzetbelasting verschuldigd .

Een gezond bedrijf moet een positief getal in de " Netto contanten uit bedrijfsactiviteiten hebben activiteiten " totaal . Met andere woorden , nadat alle kosten zijn betaald , moet er een positief saldo te zijn . Dit cijfer zal anders zijn dan degene van een winst-en verliesrekening als het rekening houdt met de vorderingen en schulden , ongeacht de boekhoudkundige methode gekozen .

Als er een tekort in de bedrijfsactiviteiten zoals het geval zal zijn met nieuwe bedrijven , kan een onderzoek van dit QuickBooks verslag van de ondernemer alert zijn er een aantal dag - tot-dag kosten die moeten worden gesneden tot de inkomsten hoger zijn dan de kosten .
investeringsactiviteiten
< br >

Het is zeldzaam dat een klein bedrijf aandelen of obligaties zou kopen in een ander bedrijf of eigenaar van een gedeelte van een andere onderneming . Als dat het geval is , zouden deze activiteiten hier te vinden in de sectie Investeren Activiteiten van het kasstroomoverzicht QuickBooks rapport .

De aankoop van activa , de huidige of vast , wordt gecategoriseerd als een investering activiteit . De prijs die voor elk actief wordt opgenomen als een negatief getal omdat dit verslag gaat over de stroom van geld . Geaccumuleerde afschrijvingen worden Idealiter opgenomen als een positief bedrag , waarvan de negatieve vermindert van de oorspronkelijke koopprijs .

, Zou de investeringsactiviteiten resulteren in een positief getal ook, maar dat is een zeldzame gebeurtenis voor kleine bedrijven . Als er een investering in een ander bedrijf dat een dividend of rendement op de geïnvesteerde middelen opgeleverd , zou het rendement worden geregistreerd als een positieve kasstroom in deze activiteit .
Financieringsactiviteiten

de financieringsactiviteiten deel van het kasstroomoverzicht rapporteren dossiers lopende en langlopende leningen door het bedrijfsleven wordt betaald . De Opening Equity , of de eigenaar van de oorspronkelijke investering in het bedrijf wordt opgenomen als een positief getal en de daaropvolgende trekt , of betalingen die door de eigenaar , van het eigen vermogen als negatieve getallen .

De ingehouden winsten zijn de winsten uit voorgaande jaren na de belastingen zijn betaald . Deze Ingehouden winsten worden ook opgenomen in het rapport . Sinds de financieringsactiviteiten zijn de oorspronkelijke investering en de ingehouden winst , het netto resultaat van kasstroom uit financieringsactiviteiten moet een positieve. Als het resultaat negatief is , duidt dit op een gebrek aan kasreserves te blijven runnen van het bedrijf .
Wat het verslag van deze activiteiten Geeft

Aan de onderkant van de Verklaring van Cash Flows rapport is het "Cash op het einde van periode " totaal. Wanneer de operationele , investerings-en financieringsactiviteiten worden berekend , het resultaat is de hoeveelheid geld die " Flowed " door het bedrijfsleven . Consistente negatieve bedragen van periode tot periode in het Operationele activiteiten duiden onevenredig hoge kosten om de inkomsten worden binnengehaald Consistent dalingen van ingehouden winsten van jaar tot jaar wijzen op een vertragende positieve cashflow .

Previous: Next:
  financiële Software
·Belangrijkste kenmerken van ee…
·Wat betekent Select PO Mean in…
·Hoe de begunstigde in Quicken …
·Microsoft Money Vs . Quicken 
·Kan u Aangepaste velden op for…
·Hoe te Quicken Woning gebruike…
·Hoe te Producten importeren in…
·Hoe u Microsoft Money gebruike…
·Het verschil tussen Rijen en k…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hoe te Faces vervangen in een foto gebru…
·Hoe maak je twee aparte Borders op een p…
·Hoe te Jaarlijkse brutoloon Bereken in E…
·Hoe te Disable Active X control 
·Hoe te Album Art importeren 
·Aanwijzingen voor WinFax 
·XPS naar PDF in Ubuntu 
·Hoe om WMV- bestand converteren naar MP4…
·Intellectueel Eigendom Software & Inform…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com