Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wat is Lineair Blur ?
Een lineaire onscherpte helpt je beweging toe te voegen aan uw afbeeldingen . Het vervaagt al uw beeld of een deel van uw afbeelding die u selecteert . Fotografen keer moesten hun camera te bewegen met dezelfde snelheid als het bewegende onderwerp van hun afbeelding voor een achtergrond vervagen - bijvoorbeeld het krijgen van een loper in beeld, terwijl de rest van het beeld is wazig . Fotobewerking programma's bieden nu de mogelijkheid om een lineaire onscherpte toe te voegen aan elke foto. Beschrijving

Een lineaire onscherpte is een onscherpte die gaat in een rechte lijn . Het kan zijn oorsprong in een richting , die verticaal , horizontaal of schuin . Het wordt meestal gebruikt om beweging portretteren in uw afbeelding , hetzij om de kijker het gevoel alsof hij in beweging is of om de beweging van een object in de foto , zoals een rijdende auto impliceren . In dit geval , de auto is in focus, maar de achtergrond is wazig .
Lineaire Sampling

Lineaire onscherpte
moet niet worden verward met lineaire sampling . Lineaire bemonstering is een soort van Gaussiaans vervagen , niet een echte lineaire onscherpte . Een Gaussiaanse vervaging creëert zachte randen in een afbeelding , waardoor het wazig lijken . De lineaire bemonstering van invloed op de arcering in een Gaussiaans vervagen , maar er is nog niet vervagen op dezelfde manier een echte lineaire onscherpte doet .
Hoe Maak

In je fotobewerkingsprogramma , worden vervaagt meestal gelegen onder een menu Filters . Selecteer het gebied dat u wilt vervagen met je selectie gereedschap of selecteer de hele afbeelding . Kijk voor " Blur " of " Motion Blur , " kies dan de lineaire onscherpte optie . In de meeste programma's kunt u vervolgens de specifieke instellingen van de onscherpte te passen in een dialoogvenster dat verschijnt .
Instellingen

meeste lineaire onscherpte instellingen
toelaten om de richting te veranderen en de lengte van de onscherpte . Naar richting , kiest nul graden een horizontale vervaging te maken - zoals je zou gebruiken voor een loper of een rijdende auto . Kies 90 graden voor een verticale vervaging , zoals je zou kunnen gebruiken met een raket de ruimte in schieten . Kies een hoek die overeenkomt met uw onderwerp , zoals de 45 graden voor een geschopt voetbal. Om de lengte van de onscherpte te veranderen , op zoek naar de " Length " of optie ' Radius ' in de onscherpte instellingen dialoogvenster . Hoe hoger het getal in dit vak , zal hoe langer de onscherpte lijnen zijn , het creëren van een meer wazig beeld .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe u de grootte van een GIF-a…
·Hoe maak je een sjabloon voor …
·Hoe te Pas Leading in PageMake…
·Hoe kan ik een 5 - punts ster …
·Hoe om uw eigen Drumline Music…
·Hoe te openen een boek met InD…
·Hoe om eBooks te bewerken in M…
·Hoe maak Computer Generated Gr…
·Hoe te Spacing Options wijzige…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe je Photoshop CS4 -bestanden compatib…
·Hoe maak je een netwerkpoort Set voor Re…
·Hoe u Microsoft Money 2007 Gebruik 
·Hoe maak je Typ in een cirkel in Adobe I…
·Hoe maak je een Excel- adreslijst import…
·Hoe te bekijken Music in MediaMonkey 
·Hoe kan ik VBA downloaden ? 
·De beste plugins voor Sketchup 
·Hoe kan ik mijn iTunes-bibliotheek op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com