Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe een bestand met Marks Maak & tapt
Crop merken zijn " L " - vormige markeringen naar buiten loopt van de hoeken van een pagina die bepalen waar een printopdracht zal worden gesneden . Om ervoor te zorgen dat de illustratie van een pagina tot de rand van de gedrukte , cut pagina zonder dat witte gat aan de rand , zal kunstenaars het kunstwerk voorbij de snijtekens . Deze uitgebreide kunstwerk staat bekend als een bloeding . De meeste ontwerpen applicaties hebben ingebouwd gewas en bloeden functies , maar sommige ontwerpers kiezen om hun eigen snijtekens maken . Instructies
1

Neem contact op met een drukkerij, als je met het bestand professioneel afgedrukt . Drukkerijen hebben vaak printerdrivers of PPD's geven ze je aan het opzetten van uw bestanden voor commerciële drukkerijen, en zij zullen u waardevolle informatie , zoals de hoeveelheid bloeden u moet gebruiken om te compenseren voor variatie in hun drukpersen en snijden machines geven . < br > pagina 2

Definieer de paginagrootte in uw ontwerp toepassing, zodat de hele pagina plus snijtekens worden afgedrukt . Als uw kunstwerk in de handel zal worden afgedrukt , maak uw pagina met behulp van opgegeven papierformaat van de printer . Als u zult het afdrukken van de kunstwerken zelf , zorg ervoor kunstwerk inclusief snijtekens past binnen het afdrukgebied van de printer die u gebruikt .
3

Voeg snijtekens hetzij met behulp van het gewas merktekens functioneren van de toepassing die u gebruikt of door het creëren ze zelf. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw toepassing om te bepalen of het ondersteunt snijtekens . Voor instructies over het handmatig maken van snijlijnen in Microsoft Word of Adobe Illustrator , overleggen met Microsoft's en hulppagina's van Adobe.
4

Ontlucht het kunstwerk door het uit te breiden buiten de snijtekens . Je moet het kunstwerk te verlengen met niet minder dan de door de drukkerij bedrag . Gebruik de machthebbers in uw ontwerp applicatie om de bloeding te meten . Als u uw eigen snijlijnen aangemaakt , zorg ervoor dat de snijlijnen zijn zichtbaar aan de voorkant van het bloeden .
5

Print het kunstwerk . Als je het artwork voor commercieel drukwerk gemaakt , hebben de drukkerij een testafdruk voordat u begint met de productie .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Wat is een niet-herkende Token…
·Hoe te Label sjablonen maken 
·Hoe te Art Explosion Install 
·Hoe kan ik een elektronische b…
·Hoe u de lettergrootte in een …
·Hoe voeg ik mijn Bedrijfsnaam …
·Visio : Hoe een verwijzing naa…
·Hoe maak je een Adobe 11X17 Do…
·Hoe Business Maandelijkse Nieu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Meer toevoegen Lettertype kleuren…
·Hoe uw eigen computer Game Design for Fr…
·Hoe te vergeeld document maken in Photos…
·Hoe subtotalen in Excel 
·Hoe je ISO -bestanden uitpakken naar DVD…
·Hoe maak je de Minecraft Game Lag Minder…
·Adobe Pagemaker 7.0 Tutorial 
·Hoe maak je een muziek afspeellijst in W…
·Hoe te File & Folder Compressie inschake…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com