Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Real Player Tutorial
RealPlayer is een gratis gebruiksvriendelijke mediaspeler die kunnen worden gebruikt om verschillende media formaten , waaronder MP3 , MPEG - 4 en QuickTime af te spelen . De speler kan worden gebruikt om video's te downloaden van websites en audio- cd's te branden . Als u zich abonneert op RealPlayer Plus , kunt u het programma ook gebruiken om mp3- cd's te branden . Jezelf vertrouwd te maken met het programma kan helpen om uw ervaring te verbeteren met de speler en mediabestanden u toegang . Instructies
1

nummers toevoegen aan RealPlayer bibliotheek door "Bestand " te selecteren in het drop - down menu in de werkbalk van het programma . Selecteer " Bestanden toevoegen aan bibliotheek . " Selecteer het muziekbestand wilt toevoegen en klik op "OK . " Kopen van 2

bewerken informatie van een nummer door met de rechtermuisknop te klikken op de naam van de song . Selecteer " Clip Info " en klik op " Edit Clip Info . " Geef de gegevens van het nummer , inclusief de naam , artiest en album , en klik op "OK " om uw wijzigingen op te slaan .
3

Een cd branden door te klikken op " Burn " in het bovenste menu en klikken " Kies CD type . " Selecteer het CD-type in het pop - up -venster en klik op "Tracks toevoegen van mijn bibliotheek . " Dubbelklik op de naam van een nummer toe te voegen aan uw lijst met te branden . Plaats een lege cd in uw cd - rom en klik op ' Brand uw cd . " Verwijder de cd wanneer het branden is voltooid .
4

Download een video van een website met behulp van RealPlayer door met de muis over de video en op de knop " Download deze video " knop . De video zal worden toegevoegd aan uw RealPlayer bibliotheek .
5

Maak een nieuwe afspeellijst door "Bestand " te selecteren in het drop - down menu in de werkbalk van het programma . Selecteer " Nieuw" en klik op " Nieuwe afspeellijst . " Voer een naam voor de afspeellijst in het juiste veld en klik op de radioknop naast de methode die u liever gebruiken om nummers aan de playlist toe te voegen . Klik op " OK . " Als je ervoor kiest om een lege afspeellijst te gebruiken , klikt u op " Clips toevoegen " en selecteer de nummers die u wilt toevoegen.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe Achtergrond Music Record 
·Wat is Windows Media DRM ? 
·De verschillen in de L2 en L3 …
·Hoe maak je een liedje Backwar…
·Hoe maak je een CD + G Speel o…
·Het regelen van een PC van Voi…
·Hoe kan ik een MP3 -bestand te…
·Hoe maak je een Winamp Radio S…
·Hoe maak je een MIDI- sequence…
  Related Articles
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
Word 2007 Afdruk samenvoegen Tutorial 
Word 2007 Style Sheets Tutorial 
  Software Articles
·Hoe te paginering in FrameMaker Verander…
·Hoe maak je een PC Clipboard Clean 
·Hoe je Adobe Flash Player de standaard v…
·Hoe te gebruiken MATLAB Global Command 
·Hoe kan ik beelden in een video in Windo…
·Hoe te ARF bestanden lezen 
·Hoe kan ik VHS omzetten naar digitale vi…
·Hoe je Save Your RGB kleuren om een CMYK…
·Hoe je CD's downloaden in de juiste volg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com