Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat zijn RMJ bestanden?
RMJ bestanden zijn een audio- indeling die wordt gebruikt door Real Media Jukebox , ook wel bekend als RealJukebox . RealNetworks ontwikkelde de jukebox stijl muziekspeler, die inmiddels is vervangen door RealPlayer . RMJ bestanden kunnen worden afgespeeld met behulp van RealPlayer of andere compatibele toepassing . Real Player

RealPlayer
, die is vervangen Real Media Jukebox opnemen van zijn functionaliteit , is een cross-platform multimedia speler die tal van audio -en video- formaten speelt . Het bevat ook andere functies zoals play list editor , mediatheek, media converter voor overdracht van video naar een smartphone , visualisaties en toegang tot de RealPlayer muziekwinkel . RealPlayer is beschikbaar om te downloaden als een gratis versie of als ' Real Player Plus " , die een eenmalige vergoeding en extra functies, waaronder een snellere download snelheden heeft .
Conversie

is het mogelijk om RMJ bestanden converteren naar MP3-bestanden , die kleine , hoge - kwaliteit audio -bestanden zijn . MP3-bestanden worden op grote schaal ondersteund en kunnen worden afgespeeld op MP3-spelers . Om deze gratis conversie te doen , kan software worden gedownload van het internet . Een voorbeeld van conversie software is Mini -stream Ripper .
Aanpassingen

Het is mogelijk om RealPlayer te passen op tal van manieren met behulp van plug - ins . Zo is het mogelijk om verschillende skins voor RealPlayer gebruik SkinsEditor voor RealJukebox creëren . Daarnaast audio enhancement plugins zoals DFX , beschikbaar . Deze plugins verbeteren geluid met surround sound , dynamische boost en hyper bass . Visualisaties zijn ook beschikbaar - geanimeerde beelden die gepaard gaat met muziek - vijf komen opgenomen met Real Player en nog veel meer zijn beschikbaar , waaronder 3 - D
Kritiek

Versions
. van RealPlayer zijn gekomen onder vuur voor het bevatten van functies die vergelijkbaar zijn met adware en spyware zijn . Dit omvatte het maken zelf de standaard media- applicatie op een computer en vervolgens regelmatig pop - up berichten stimuleren gebruikers om te upgraden weergave . Daarnaast , kan het register bestanden worden gewijzigd en systeemprocessen kan op de achtergrond draaien .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je Nero Schrijf Speed ​​Ad…
·Hoe maak je een American Expre…
·ITunes crasht wanneer Synching…
·Hoe kan ik een MP3 afspelen in…
·Hoe maak je een iTunes Promoti…
·Hoe te CPY Files Delete 
·Hoe te Mediamonkey bijwerken 
·How to Set Up een Nuendo MIDI 
·Hoe maak je een AC3 Codec Comp…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te Kalenderbesturingselement Gebruik…
·Hoe maak je een query uitvoeren op een A…
·Hoe kan ik een MPG bestand converteren n…
·DameWare Gereedschap 
·Hoe maak je een KPI-lijst maken 
·Hoe kan ik XP Visual Styles op Adobe Pho…
·Hoe te PUB bestanden converteren naar PD…
·De Shift & Tab zal niet werken in Word 2…
·Hoe maak je een 1080P HD Camcorder Movie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com