Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat is iTunes Ping Feature ?
Op 1 september 2010 bracht Apple iTunes 10 met de nieuwe iTunes Ping systeem . Ping biedt een sociaal netwerk volledig gebaseerd rond muziek . In tegenstelling tot Facebook en andere sociale sites , Ping werkt uitsluitend via Apple's iTunes store , waardoor u een manier om uw smaak in muziek te delen met je vrienden . Het laat je ook verbinden met uw favoriete artiesten door hen te volgen om snel toegang tot informatie en nieuwe releases te krijgen. Waardoor Ping

Ping
wordt standaard uitgeschakeld voor alle iTunes- accounts . Om deze in te schakelen , eerst aanmelden bij uw iTunes Store-account . Klik op de " Ping " knop onder " Store " op de zijbalk , en druk op " Turn on iTunes Ping . " ITunes vraagt ​​je in het profiel informatie en privacy-instellingen in te vullen . Merk op dat Ping vereist dat u uw echte naam te gebruiken , en het moet de naam overeenkomen in uw account factuurgegevens . Deze naam zal je gebruikersnaam
vervangen op alle iTunes beoordelingen zolang je een Ping lid te blijven . Na Artists gratis

Ping
biedt een snelle manier om te blijven op de hoogte van al uw favoriete muzikanten . Zoek hier naar artiesten op Ping en druk op " Volgen " om updates te ontvangen van hen op je Ping -account . Artists ' Ping 's tonen ook een selectie van aanbevolen albums voor fans , beoordelingen van andere muziek geschreven door de kunstenaar en links naar meer informatie en tourdata .
Na Friends
< br >

Volg je vrienden op Ping om updates op hun favoriete muziek te krijgen . Op pagina's van vrienden , kun je zien wat ze hebben geluisterd naar , hun beoordelingen en wat kunstenaars ze volgen . Op je eigen pagina Ping , zal uw vrienden uw commentaar op uw muziek . Commentaar op Ping over een song die u aan het luisteren bent op elk gewenst moment door te klikken op de " Ping " knop naast de titel op uw afspeellijst .
Connectiviteit

Ping
draait op PC en Mac via het programma iTunes en op de iPhone , iPad en iPod touch via de iTunes app . Hoewel er geen manier om toegang te krijgen Ping vanuit een webbrowser , kunt u ervoor kiezen om uw Ping -activiteit te delen met een breder publiek door middel van geïntegreerde Facebook "Like" -knoppen en de mogelijkheid om tweet Ping reacties op Twitter . U kunt ook instellen Ping om automatisch al uw Ping updates via Twitter versturen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Express Scribe gebruike…
·Hoe maak je een microfoon gebr…
·Hoe Bewerken Out vulgaire taal…
·Hoe je Media Player Track Titl…
·Verschil tussen ALSA & PulseAu…
·Hoe MP3 Software Samenvoegen 
·Hoe te kopiëren en plakken Mu…
·Tips voor het mengen Vocals in…
·Sound - naar - tekst software 
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te kopiëren van een DVR op een exte…
·Hoe te SRT Inbouwen AVI 
·Hoe maak je een Vector afbeelding van ee…
·Microsoft database programma's 
·Hoe te Invoegtoepassingen toevoegen voor…
·Hoe je objecten in Adobe Acrobat 8 Marke…
·Hoe Songs branden op een lege CD 
·Hoe een bestand met WinZip Pak 
·Hoe je slechte sectoren van een Linux- m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com