Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Microsoft database programma's
Microsoft heeft verschillende database- software programma's ontwikkeld . Een database is een georganiseerde verzameling van gegevens , en een aantal toepassingen bestaan ​​die selectief kunnen ophalen en beheren van deze records. Relationele databases , het meest voorkomende type database , te identificeren relaties tussen de opgeslagen gegevens . Bijvoorbeeld , uit een relationele database , een eindgebruiker kan een lijst van producten die worden verkocht op een lokale supermarkt georganiseerd door merk of type voedsel te halen . Microsoft Access

Microsoft Access is een softwaretoepassing die relationele databases beheert . Omdat het geschikt is voor kleine bedrijven en persoonlijk gebruik , is Access opgenomen in de Microsoft Office suite . Dit softwarepakket is compatibel met vele andere toepassingen . U kunt een nieuwe database in Access maken of importeren een bestaande uit andere toepassingen , waaronder tekstbestand toepassingen , Excel , dBase , Oracle , SQL Server en MySQL . Microsoft biedt online training in dit artikel op haar website ( zie bronnen ) .
SQL Server

Microsoft
ontworpen SQL Server voor gebruik met relationele databases op een server . Een server is een gemeenschappelijke computer of software ontworpen voor toegang op afstand door meerdere client -computers . Deze software is geschikt voor enterprise - level toepassingen . SQL , wat staat voor Structured Query Language , biedt toegang tot opgeslagen bestanden . Gebruikers ophalen van gegevens door het maken van query's . Belanghebbenden kunnen de software van een leverancier te kopen of gebruik maken van een gratis versie die beschikbaar is genaamd SQL Express , te downloaden van de SQL Server 2008-website van Microsoft ( zie bronnen ) .
Visual FoxPro < br >

Visual FoxPro is een database management software pakket oorspronkelijk bedacht door Fox software , en later ontwikkeld door Microsoft . Het is in staat om grote hoeveelheden gegevens te verwerken en stelt gebruikers in staat om desktop , client /server en web- database- applicaties te maken . De gegevens in Visual FoxPro is bereikbaar met de vele andere toepassingen, zoals Microsoft Access , Excel en Visual Basic . Visual FoxPro onderscheidt zich door zijn dynamische programmeertaal . Dit betekent dat het uitvoert op runtime wat andere talen doen tijdens compilatie . Een compiler vertaalt de code geschreven door een programmeur in een taal die geschikt is voor de computer om het programma uit te voeren .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een query opslaan …
·Hoe de Field Limit in Access 2…
·Hoe kan ik een Outer Join in O…
·Hoe maak je een Access 2007 -u…
·Wat is een Foreign Key in File…
·Hoe te Ruwe data in T - SQL Ge…
·Hoe Access Query's maken 
·Hoe SQL Uitvoeren vanaf de opd…
·Hoe te exporteren in Access 20…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Exponenten toevoegen in Microsoft Word 
·Hoe te Cellen Aftrekken in Excel 
·Hoe maak je een kruiswoordpuzzel Met beh…
·Wat is Alpha Channel in GIMP ? 
·Hoe u de pagina afdrukken Grootte op een…
·Hoe maak je een BleedOut account Maak 
·DB2 en Ongelijkheid Maakt gebruik van de…
·Hoe te Animated intro's maken in After E…
·Hoe kan ik Excel Oplosser gebruiken om e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com