Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Waarom wordt mijn iTunes Let Me Album Art ?
Naast het verstrekken van toegang tot omvangrijke iTunes muziekwinkel van Apple , iTunes kunnen gebruikers ook hun muziek te regelen en voor te bereiden voor gebruik met draagbare apparaten . iTunes is geschikt voor het automatisch downloaden van album art en insluiten het in muziekbestanden op de computer . Het kan ook handmatig beelden hechten aan muziekbestanden . Uw muziekbestanden moeten correct worden gelabeld en beschikbaar in Apple's muziekwinkel voor deze functies te werken . File Tags

Om Apple te downloaden zoals het album artwork voor een muziekbestand , het bestand moet correct gelabeld . Tags zijn het deel van een muziek- bestand dat informatie over de song artiest, naam van het album en de titel van het nummer bevatten . U kunt controleren en wijzigen labels van een nummer van de song te kiezen in je iTunes- collectie en het kiezen van " Get Info " uit het menu "Bestand " . Selecteer de " Info " -tag en controleren of alle van de informatie van de track correct is , klik dan op " OK . "
Music Store beschikbaarheid

iTunes
' automatische art downloaden werkt alleen voor songs die ook beschikbaar zijn via de iTunes Music Store. Zoeken in de muziekwinkel van iTunes binnen om te controleren of de tracks die u probeert om kunst te downloaden voor aanwezig zijn . Verander -tags van uw bestand naar de spelling , hoofdletters en grammatica van de artiest, nummer en album titels in de iTunes store overeenkomen .
Triggeren Automatische Kunstaankoop

Zodra u labels van uw muziek hebt gecorrigeerd , moet u albumhoezen downloads staat in de instellingen iTunes . Selecteer het tabblad " winkel " van het menu " Voorkeuren" iTunes " . Vink het vakje voor " Automatisch downloaden Missing Album Artwork " en klik op " OK . " Klik met de rechtermuisknop op een track in uw iTunes-muziekbibliotheek en selecteer " Get Album Artwork " naar iTunes om automatisch te zoeken naar en downloaden van het album prompt kunst voor die track .
Manual Art Tagging

Als de iTunes-muziekbibliotheek niet automatisch downloaden van de album art voor je muziek , kunt u handmatig de albumhoes bestand wilt invoegen . Markeer het nummer dat u wilt nieuwe album art te voegen voor en kies " Get Info " uit het menu "Bestand " . Klik op het tabblad " Kunstwerk " . Zoeken naar het album artwork online via Google , Amazon of Wikipedia . Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding van de albumhoes in uw Web browser en selecteer " Afbeelding kopiëren . " Klik op het lege vakje in het tabblad " Artwork " en druk op " Ctrl " en " V " om artwork van het album plakken klik op ' OK '.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe kan ik iTunes Fix 8 Als de…
·Hoe te gebruiken Sony Audio Fo…
·Hoe maak je een liedje Finish …
·Het automatisch laden Global T…
·Hoe muziek bewerken voor Ringt…
·Hoe te Autorisaties wissen in …
·Hoe te Album Artwork in WMP11 …
·Hoe te gebruiken Audio Hijack …
·Hoe te Songs downloaden van mi…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe kan ik een Word- document op mijn we…
Scannen naar verloren bestanden in Mijn …
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
Hoe kan ik mijn eigen Template Contract …
  Software Articles
·Hoe maak je een gat maken van een vorm i…
·Hoe te Index een Word-document 
·Hoe je items uit TVersity 
·Alternatief voor XP Systeemherstel 
·Hoe de Fada gebruiken in MS Word 
·Hoe te PPS Bekijk bestanden online 
·Hoe HD Media downconvert in Avid 
·Hoe je Skype op Mobile Download 
·Hoe Indicator variabelen gebruiken in Mi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com