Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Wat is Kwetsbaarheid Browser ?
Een webbrowser is de software applicatie die nodig is om het internet te navigeren . Verschillende webbrowsers zijn momenteel beschikbaar voor Internet-gebruikers , zoals Microsoft Internet Explorer , Mozilla Firefox , Google Chrome , Apple Safari en Opera . Echter , geen enkele webbrowser is volledig onkwetsbaar voor aanvallen van virussen , en deze inbreuken in browser defensie-systemen staan ​​bekend als browser kwetsbaarheden . Plug - ins

Plug - ins
zijn software componenten die de prestaties van een applicatie te verhogen . Deze zijn meestal te vinden in combinatie met applicaties zoals Acrobat , QuickTime , Adobe Flash en Java . Terwijl de plug - ins functies van een webbrowser kunt uitbreiden , kunnen ze ook laten kwetsbaar voor aanvallen als ze niet regelmatig worden bijgewerkt met de juiste bescherming virus.
Mobiliteit

Voorbij zijn de dagen dat het internet kan alleen worden geopend vanaf een computer thuis . Nu kunt u verbinding onderweg via smartphone of tablet . Maar toenemende mobiliteit kan leiden tot een toenemende kwetsbaarheid , volgens Dave Jevans , voorzitter van de Anti - Phishing Working Group in 2011 . Jevans zegt dat mobiele browsers " zijn veel van de security ontbrekende heeft gevonden op desktop browsers , " biedt een makkelijk doelwit voor cybercriminelen .
Out-of -Date Browsers

Steve Santorelli , een vooraanstaand expert met Internet security onderzoeksbureau Team Cymru benadrukt dat een van de grootste browser kwetsbaarheden is een out-of - date Internet browser . In de snelle wereld van de technologie , waar virussen en malware voortdurend evolueren , kan Web browsing software achterhaald in minder dan vijf jaar geworden . Volgens Santorelli , " als uw browser is drie jaar oud , bent u met een hoog risico . "
Beste verdediging

Gelukkig zijn er manieren om te verminderen van een webbrowser kwetsbaarheden , waarvan de meeste midden op het houden van de browser bijgewerkt. Jevans maakt de zaak voor de verrijking van moderne browsers , met vermelding , " er zijn veel verbeteringen in de beveiliging van de browser geweest ; . Ze zijn heel goed " Browsers en plug - ins kunnen beide worden bijgewerkt met de nieuwste beveiligingstechnologie als de gebruikers zijn geduldig en grondig genoeg om de noodzakelijke upgrades te installeren .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe verwijder ik virussen in N…
·De beste Internet Security Sys…
·How to Get Rid van Luke Filewa…
·Computer Forensisch Projecten 
·Hoe volledig verwijderen Paret…
·Hoe maak je een Scandisk 
·Handmatig bijwerken Zone Alarm…
·Lijst van Antivirus Software B…
·Hoe te verwijderen My Web Sear…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te gebruiken migreren Hooks in Drupa…
·Hoe te Mats in Photoshop Maak 
·Hoe te Formulieren Acrobat Zorg Pro 
·Spraak naar tekst conversie 
·Hoe je verticale stijl Maak een Cell 
·Hoe maak je een Vexel in Photoshop CS3 Z…
·Hoe een PDF document Undo & opslaan als …
·Hoe kan ik een SWF -bestand in het juist…
·XP Pro Audit Procedures 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com