Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
De beste Internet Security Systems
Als u gebruik maakt van een computer die is aangesloten op het internet , jezelf te beschermen met een aantal top - van - de lijn beveiliging . Virussen , spyware en andere kwaadaardige code , alsmede pogingen tot phishing en hackers , vormen een direct gevaar voor iedereen die gebruik maakt van het internet . Malafide programma's kan infecteren en crash je harde schijf , terwijl andere kwaadaardige code van uw credit card gegevens kunnen stelen voor de toepassing van identiteitsdiefstal . De beste internet security systemen bieden volledig functionele software pakketten die barrières zoals firewalls , evenals meerdere lagen van bescherming zijn als e-mailen, surfen op het web en het downloaden van bestanden . Norton AntiVirus 2010

Symantec
leidt de markt voor beveiligingssoftware met Norton AntiVirus 2010 . De $ 18,99 tot $ 49,99 suite krijgt een vier van de vijf - sterren rating van consumenten review en nieuwssite CNET vanwege zijn robuuste kenmerken die bewaker gebruikers tijdens alle belangrijke taken van de informatica. Norton tikt ook haar gebruikers als een bron om te leren van nieuwe bedreigingen en biedt diagnostiek , waarbij een gebruiker over snelheid en manieren om het optimaliseren van zijn computer te vertellen . Norton AntiVirus werkt met Windows Vista en XP .
Kaperksy Anti - Virus 2010

Kaperksy
Anti - Virus 2010 is ook een van de beste internet security -systemen beschikbaar zijn en krijgt een " zeer goede " rating van software critici op CNET . Het kost $ 21 tot $ 31 en werkt op Windows 7 , XP en Vista . Zoals Norton , Kaspersky harnassen gebruikersgegevens en gedrag in haar zoektocht naar nieuwe bedreigingen . Het is volledig uitgeruste en kan kwaadaardige software te confronteren in e-mails , webpagina's en downloads , evenals phishing-pogingen . Deze software omvat ook bescherming tegen identiteitsdiefstal .
Avast ! 2009

Windows Vista , XP en 7 , alsook Mac-en Linux-gebruikers , kunnen raken toonaangevende internet security systeem Avast ! Antivirus gratis . Het is een van de top - rated antivirus producten in de wereld , en het is ontwikkeld door ALWIL Software in Praag, Tsjechië . In tegenstelling tot andere beveiligingsprogramma's , Avast ! kan snel worden geïnstalleerd , maar , net als anderen , stuurt dagelijkse updates om uw virus database. Deze updates bevatten informatie over de nieuwste security risico's en hoe ze te herkennen . Avast ! biedt ook " schilden " van bescherming tijdens peer-to - peer- acties en instant messaging . Peer-to - peer netwerk en instant messaging zijn populaire lanen van virale aanval .
Webroot Internet Security Essentials 2010

Webroot Internet Security Essentials 2010 is een van de beste internet beveiligingssoftware aanbod beoordeeld door InternetSecuritySuiteReview.com . Het bewaakt drie van je pc en geeft u de mogelijkheid om uw gegevens te kopiëren naar de externe servers . Als er iets gebeurt met uw exemplaar , Webroot heeft een back-up . Webroot levert ook gaming en movie modes die niet zal hond van uw computer bij het gamen of streaming . De $ 59,95 programma werkt op computers met Windows Vista of Windows XP .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe controleert de vensters Dr…
·Hoe kan ik Norton Antivirus do…
·Hoe te Trojan virussen stoppen…
·Hoe te detecteren Spioneren op…
·Hoe te Kaspersky installeren M…
·Kan ik Ren meer dan een Virus …
·Hoe te Defender Pro verwijdere…
·Overzicht van de effecten van …
·Security Tools voor Mac-comput…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe de Koptekst en voettekst Vanuit een …
·Hoe te Cinema 4D Exporteren naar Flash 
·Hoe te LBA en CHS Bereken voor TestDisk 
·Hoe Gratis Virus Removal Software instal…
·Hoe je filters in Photoshop CS4 uploaden…
·Hoe DVD -recorder bestanden bewerken 
·Hoe bewijs een document in Word 
·Hoe maak je foto's in Photoshop formaat 
·Het verschil tussen Tax Act Gratis en De…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com