Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Het verschil tussen Tax Act Gratis en Deluxe Edition
TaxACT levert software om te helpen particulieren en kleine bedrijven e - file hun federale fiscale aangiften . Voor een extra vergoeding , kan TaxACT ook helpen e - file staat belastingaangiften . Met ingang van september 2013 , de TaxACT software is beschikbaar in drie versies - Gratis , Deluxe en Ultimate . TaxACT is beschikbaar voor online gebruik , of u kunt de software downloaden naar uw computer . Prijs

Het meest zichtbare verschil tussen de uitgaven van TaxACT is de prijs . De gratis versie kan online of gedownload zonder kosten voor de federale opbrengsten worden gebruikt , hoewel er een vergoeding van $ 14,95 voor de staat terug op het moment van dit schrijven . De Deluxe editie kost $ 12,95 om online of downloaden gebruiken , maar een staat terugkeer loopt nog steeds de extra $ 14,95 kosten . De Ultimate-editie kost $ 21,95 en is hetzelfde als de Deluxe editie , met uitzondering van de staat terug is bij de prijs inbegrepen .
Gegevens importeren

Als je elke editie heeft gebruikt van TaxACT in het verleden , kunt u uw laatste jaar aangifte te importeren in uw huidige jaar rendement , bespaart u tijd bij het invullen van uw fiscale informatie . Daarnaast is de Deluxe editie kunt u direct gegevens importeren uit andere bronnen . Bijvoorbeeld , kunt u in staat om uw W - 2 gegevens rechtstreeks importeren van uw werkgever , en u kunt de gegevens voor bepaalde meerwaarden transacties uit andere externe bronnen te importeren .
Donaties

De TaxACT Deluxe editie onderhoudt een database van ongeveer 1.200 voorwerpen gewoonlijk gespecificeerd als non-cash donaties vanaf september 2013. Deze database , die niet beschikbaar zijn in de gratis versie , kunt u de maximaal toegestane waarde voor uw non-cash donaties krijgt als je itemize uw aftrek.
Life Events

trouwen , gaan scheiden , het hebben van een baby of kopen van een huis zijn slechts enkele voorbeelden van gebeurtenissen in het leven , dat kan invloed hebben op uw belastingaangifte . De TaxACT Deluxe editie bevat een functie die u begeleidt bij de fiscale implicatie van maximaal 35 belangrijke gebeurtenissen in het leven . Slechts een life event is toegestaan ​​in de gratis editie .
TaxTutor

TaxACT Deluxe biedt meer uitgebreide Help- informatie via haar TaxTutor systeem . De TaxTutor , die niet beschikbaar is in de Free editie , biedt advies en instructie over wijzigingen in belastingwetten , veel voorkomende problemen die een audit en de complete uitleg en verduidelijkingen van de huidige fiscale wetgeving kunnen leiden .
Rapporten en rekenmachines

TaxACT Deluxe
bevat ook een aantal verslagen en rekenmachines niet beschikbaar in de gratis versie . Als je een echtpaar gezamenlijk indienen , kunt u de Joint vs Aparte verslag gebruiken om te zien of u uw belastingplicht kan verminderen door indiening afzonderlijk plaats . Als u wilt weten hoe uw belastingen te vergelijken met de rest van de natie , TaxACT Deluxe heeft een Nationaal Gemiddelden Rapport die nuttig kan zijn voor jou . Ten slotte kunt u gebruik maken TaxACT Deluxe voor het bijhouden van uw meerwaarden , afschrijvingen en verwijdering , alsmede houden om strategieën te helpen minimaliseren toekomstige belastingschuld te ontwikkelen . De gratis versie heeft geen van deze mogelijkheid .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te om de nld in Kleur in T…
·Het verschil tussen Rijen en k…
·Mijn Quicken Factuur zal niet …
·Oorzaken van duplicaten in Qui…
·Hoe te Balans in QuickBooks Pr…
·Hoe te Verleng uw Tax Disc Onl…
·Boekhouding Software : bijhoud…
·Hoe de Comma Verander naar een…
·Hoe te Fiscal Years in Quickbo…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Minimale Computer Eisen Solid Edge Run 
·Hoe te Protection stoppen op een Word- d…
·Hoe te Toevoegen Media Player Classic aa…
·Hoe maak je een zip-bestand met Extract …
·Hoe je het Schip in WOW Test 
·Hoe te gebruiken Bzip2 om bestanden te c…
·Hoe te Voice converteren naar Robot Adob…
·Hoe te branden AVI naar DVD spelers 
·Office 2007 Hardware Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com