Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te detecteren Spioneren op uw computer
Als iemand spioneren op de computer , wordt meestal een externe verbinding vanaf een andere computer gebruikt . Afstandsbediening van een computer is een groot probleem, omdat niet alleen wordt iemand bespioneren , maar deze methode van spionage bladeren bepaalde poorten of " achterdeurtjes , " opent . Dit veroorzaakt schade aan het systeem en maakt het mogelijk computervirussen zich installeren via deze deuren zonder uw medeweten . Er zijn verschillende manieren om te detecteren of iemand is bespioneren u en uw computer . Maar , als u twijfelt dan ook hebben , Raadpleeg ALTIJD een informatie-technologie ( IT ) professional voor advies . Instructies
1

Controleer het pictogram op de taakbalk onderaan het scherm en controleer of alle pictogrammen aanwezig zijn legitiem ( programma's die ofwel kwam vooraf geïnstalleerd op uw systeem , of u hebt geïnstalleerd zelf ) . Zoeken naar een die niet legitiem is met behulp van een van de zoekmachines ( Google , Yahoo , Bing ) om na te gaan wat ze zijn en dat ze niet schadelijk zijn voor uw computer zijn . Als je iets dat niet van vinden , bel uw IT- professional en vragen dat ze omgaan met de taak van het verwijderen .

Klik 2 op "Start" en vervolgens zweven over " Alle programma's. " Verwijder alle voor de hand liggende programma's , zoals die met de letters VNC voor of na de naam van het programma , of programma genaamd LogMeIn en GoToMyPC .

Kijk voor alle andere programma's die u niet herkent als 3 rechtmatig vooraf geïnstalleerd of geïnstalleerd door u . Wees voorzichtig ! Er zijn duizenden verschillende programma's gebruikt voor toegang op afstand . Als een programma naam lijkt verdacht in de geringste , zoek het op in Software.Informer.com of GearDownLoad.com . Dit zijn geweldige gidsen voor bijna alle momenteel bekende remote software programma's . Hier vindt u specifieke informatie over wat elk van deze programma's doet wanneer het op uw computer is geïnstalleerd vinden . Gebruik geen programma niet verwijderen , tenzij u absoluut zeker bent daar blijft het niet bij . Als u alle gevallen van twijfel , bel een IT- professional

Survey 4 alle open poorten door het volgende te klikken : . ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Windows Firewall ' en ' Uitzonderingen '. U krijgt een lijst met programma's te zien , waarvan sommige hun dozen gecontroleerd en sommige niet . De dozen gecontroleerd zijn open poorten ; ongecontroleerd dozen zijn gesloten poorten . Open poorten geven toegang tot de computer . Als in stap 1 , met behulp van een zoekmachine , onderzoek geen namen die niet legitiem zijn . Als u vindt alle programma's die niet legitiem zijn , bel een IT- professional om hem te hebben " vinkje " de schadelijke programma's .
5

Voor gebruikers van Windows XP , houdt u de toetsen " Ctrl ", " Alt " en " Delete " op hetzelfde moment om Taakbeheer te activeren . De enige namen die onder het label "Gebruikersnaam" aanwezig moet zijn " Lokale service ',' Network Service , " " System " en uw eigen persoonlijke naam .

Voor gebruikers van Windows Vista , houdt u de " Ctrl , " " Alt " en " Delete " knoppen tegelijk , klik dan op " Start Taakbeheer " om Taakbeheer te activeren . Wanneer het wordt geopend , klikt u op het tabblad " Processen " . Nogmaals, de enige namen die onder het label "Gebruikersnaam" aanwezig moeten zijn zijn " Lokale service ',' Network Service , " " System " en uw eigen persoonlijke naam .
< Br >

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe maak je 007 Spy Software v…
·Gratis PC Cleaner Extra 
·How to Get Rid van nep anti - …
·How to Get Rid van het Microso…
·Symantec Intrusion Prevention …
·Hoe kan ik Norton Update- best…
·ThreatFire Installatie 
·Hoe te Riskware Invader Delete…
·Hoe te verwijderen van een McA…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de Kleine Anker pictogram op Open…
·Om te lezen hoe een Blu Ray Rip Zonder e…
·Hoe te Drawers gebruiken in OpenOffice 
·Hoe maak je een Fraps record maken in Bi…
·SSL Testen 
·Hoe te Number Pages en converteren meerd…
·Trojan Backdoor Virus 
·Hoe maak je Voeg een Link in Acrobat 9 
·Verschil tussen een werkboek en een werk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com