Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Over Macromedia Flash
Adobe Flash , voorheen bekend als " Macromedia Flash ", is een programma empowerment webmasters om interactiviteit te verbeteren , te ontwikkelen dynamische advertenties , games en animaties maken binnen webpagina's . Echter , deze multi - media platform heeft ook cross - gemigreerd naar traditionele broadcast media beleeft een renaissance in cartoon ontwikkeling en voor reclame doeleinden binnen de traditionele broadcast media . Verbeterde Web - pagina Interactiviteit

Macromedia Flash is een aangrijpend platform dat web - ontwikkelaars om visueel boeiende navigatie menu's toe te voegen , waardoor de participatie van eindgebruikers , en op maat gemaakte inhoud te ontwerpen rond behoeften van een doelgroep ; krachtige voorbeelden van macromedia flash leveraged misschien wel tot zijn recht kan worden gezien door een bezoek 2advanced.com studio's binnen de referentie- link aan het einde van dit artikel .
Dynamic Reclame

Dynamische advertenties gebruik Macromedia Flash betrekken traditionele impressies , stijl en formaat, met verdere mogelijkheden van het creëren van interactieve games voor de doelgroep om te participeren in , die niet beschikbaar is binnen een traditionele media . Bijvoorbeeld , kan een ontwerper een " Pac Man " type spel die bovenop een advertentie regeling te creëren , en als gevolg daarvan , kunnen twee dingen gebeuren ( 1 ) mensen genieten van de flash reclame - spel en het gaat viraal , wat betekent dat de reclame wordt gedeeld en blootstelling van de doelgroep om de advertentie is exponentieel toegenomen , en ( 2 ) als gevolg , kan de Flash game veel groter dan de up-front investering en tijd kosten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de reclame - spel , waardoor eventueel het realiseren van een aanzienlijke return on investment .
Animaties binnen Web - pagina's

Afgezien van animatie uit de een gebruiker interactiviteit stand punt , Macromedia Flash is ook een krachtig unidirectionele media platform (het publiek als een niet - deelname ontvanger van media ) bij de ontwikkeling van animaties binnen webpagina's en traditionele broadcast media ; . eenvoudige advertenties , visuele thema van een website , en videopresentaties worden vaak geproduceerd met behulp van Macromedia Flash software , dat is een erkende industriële norm

Cross - Migratie naar invloed traditionele broadcast media

Macromedia Flash 's te zien over het spectrum , van het World Wide Web voor de traditionele broadcast media . Bijvoorbeeld , MTV , de Adult Swim -netwerk , en tv-commercials zijn allemaal significant beïnvloed door het Flash-platform .
Programmeertalen

ActionScript 3.0 is een object - georiënteerde programmeertaal te zien in Adobe Flash CS4 Professional . ActionScript 3.0 maakt het hergebruik van code en maakt directe controle van geavanceerde Flash-toepassingen .

Previous: Next:
  animatie Software
·3 - D Studio Max 8 Tekst Tutor…
·PPT Effecten 
·Welke programma te gebruiken v…
·Hoe een SWF Demonteer 
·Hoe de Smoke Monster maken in …
·Hoe kan ik een SWF -bestand te…
·De beste manieren om 3D Comput…
·Gratis Tutorials over hoe om t…
·Hoe kan ik een afbeelding dias…
  Related Articles
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Over WordPad 
Hoe kan ik Flash Cards te verdienen op W…
Hoe kan ik Flash Template laten werken i…
Hoe u informatie over een Embedded Word-…
Hoe te Macromedia Flash converteren naar…
Over Winword Programma 
Hoe kan ik Flash Cards afdrukken in Word…
  Software Articles
·Hoe te Webroot Delete 
·Hoe je Markeer het verplaatsen van een o…
·Hoe te AutoCAD exporteren als een PDF-be…
·Hoe maak je een Style op Toepassen om ee…
·Hoe maak je automatisch Blanks in een dr…
·Hoe te wijzigen Microsoft Excel 
·Hoe te vergelijken en samenvoegen docume…
·Hoe te Cam Studio Output jezelf Bewerken…
·OpenOffice : Hoe maak je een Cell Naast …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com