Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kan ik een afbeelding diashow in de SWiSH Max Zorg
U kunt maken kleurrijke , prachtige diashow afbeeldingen voor uw website met Swish Max met je foto's , afbeeldingen en tekeningen . Swish Max kunt u achtereenvolgens beelden met behulp van fade - in en fade - out effecten en vele andere technieken met slechts een paar klikken met de muis weer te geven . Vele on -line portfolio's en digitale albums , advertenties en presentaties worden gemaakt op deze manier met Swish Max . U kunt een eenvoudige diavoorstelling te bouwen en gemakkelijk verfijnde en andere interessante effecten zoals gebruiksvriendelijke interactieve rollovers , kleurrijke animaties en imago swapping bestuurd door toetsen van uw ontwerp toe te voegen . Instructies
1

Start uw exemplaar van Swish Max . Indien gevraagd, kies de optie "Maak een nieuw leeg film . " Onder het tabblad " Panels " , klik op "Movie ". Kies wit voor de achtergrond kleur en maak de breedte en hoogte 450 pixels bij 350 pixels respectievelijk . Zorg ervoor dat de " frames per seconde ( FPS ) ' is 12 en de frame rate is variabel . Stel de " View " -optie op 100 procent . Kopen van 2

Plaats de eerste afbeelding door een van beide het in het canvas te slepen of kies 'Importeren' van het tabblad " File " in het hoofdmenu . De naam van de afbeelding wordt weergegeven op de " tijdlijn " direct onder "Scene 1 . "
3

Klik op de knop " Effect toevoegen " en kies " Fade " en vervolgens " Fade In " van de resulterend drop- down menu . De " Fade In " voor het huidige beeld zal overspannen tien ( een tot 10 ) frames op de tijdlijn . Dit is de duur van de tijd dat het beeld zal verschijnen . De standaard is 12 frames per seconde die kan worden veranderd om korter of langer , afhankelijk van uw voorkeur . Op dezelfde tijdslijn rij als uw afbeelding , klik met de muis 20 frames verwijderd van het einde . Dit laat dat frame gevuld met een blauw vierkant .
4

Klik nogmaals op de knop " Effect toevoegen " en kies deze keer " Fade " en vervolgens " Fade Out " uit de resulterende keuzemenu . Dit is je eerste afbeelding overgang die zal vervagen in en fade-out met een duur van 40 seconden . U kunt het effect te testen door te klikken op de " Play Movie " icoon op het hoofdmenu ( Het is de eerste zwarte pijl op hetzelfde menu . Wanneer u klaar bent het bekijken , klik op "Stop " ( Het is het zwarte vierkant direct links van de " play Movie "icoon .
5

Plaats uw volgende afbeelding op dezelfde manier als je deed in stap 2 . Controleer of de " Fade In " voor dit beeld is ongeveer half weg langs de " Fade Out " kaders van het vorige beeld . bijvoorbeeld, als de " Fade Out " voor de vorige afbeelding eindigt bij frame 40 dan is uw volgende " Fade In " beginnen bij kader 35 . Dit zal zorgen voor een soepele visuele overgang tussen vervagen afbeeldingen . Nogmaals , klik op de knop "Effect toevoegen" na het plaatsen van uw volgende opname en herhaalt u stap 3 en 4 . Herhaal dit een paar keer om het aantal foto's dat u wilt weergeven tegemoet . zie Tip 5a .

klik 6 " file " in het hoofdmenu en vervolgens " Opslaan als " . het Swish Max programma zal de broncode van een programma ( SWI ) en het uitvoerbare bestand ( SWF ) opslaan in uw keuze van mappen . volg gewoon de aanwijzingen en je beeld diashow wordt gecreëerd .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe kan ik een knipperend Bann…
·Hoe te Poser 7 Reset 
·Maya beeldvlak Tutorial 
·Hoe te Hoek in Flash 
·Hoe te Animated Smiley Softwar…
·AS3 Return Functies 
·Hoe kan ik Flash Headers maken…
·Hoe maak je een interactieve a…
·LightWave 7 vs 3D Studio MAX 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Tekstverwerking Oefeningen voor beginner…
·Hoe te downloaden op een iPod zonder pau…
·Hoe te Kop-en voettekst Creëren 
·Hoe je Magic the Gathering Install : Bat…
·Hoe aan bladwijzers in Adobe Reader Gebr…
·Hoe kan ik een brochure in Microsoft Pub…
·Fotomanipulatie GIMP 
·Wat is het verschil tussen QuickBooks en…
·Hoe meer credits in MiniPlanet Krijg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com