Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe de Smoke Monster maken in After Effects
Een van de vele mysteries op ABC's " Lost" is de " Smoke Monster . " De zwarte rookwolk willekeurig verschijnen in afleveringen en vaak veroorzaakt problemen voor schipbreukelingen , zoals Locke en Kate . Met Adobe After Effects , kunt u uw eigen Smoke Monster maken met de CC Particle Wereld effect . Dit effect kan meerdere items , waaronder een gratis vormende zwarte wolk die de " Lost" Smoke Monster lijkt te genereren . Deze tutorial werkt met elke " CS " versie van After Effects . Instructies
1

Klik met de rechtermuisknop in het venster " Project" en kies " Nieuwe samenstelling . " Kies de lengte en grootte video die u wilt en druk op " OK".

Klik met de rechtermuisknop in het venster " Project" en selecteer " Importeren . " 2 Kies een karakter of jungle afbeelding te gebruiken als achtergrond voor het project . Dit maakt de Smoke Monster kijken meer als het doet op ' Lost '.

Drag 3 en neerzetten van de achtergrond laag in het venster ' Lagen ' . Hold " Shift " en stel de achtergrondafbeelding zodat het dekt de gehele compositie .
4

Klik met de rechtermuisknop in het venster ' Lagen ' . Selecteer " Nieuw" en selecteer " Color Solid . " Kies een kleur en druk op " OK".

Type " Particle " 5 in het zoekvak op de "Effecten en Presets " tabblad . Sleep de " CC Particle World" effect op de " Solid . " Nu de gekleurde vaste stof zal verdwijnen en worden vervangen door een blauw raster .
6

Klik op de " Effect Controls " tabblad . Klik op de sectie " Grid " en selecteer " Off". Beweeg de tijdlijn scrubber gedurende een paar seconden om de start van de deeltjes te bekijken. De standaard deeltje zal groene vonken die door de lucht vliegen tonen .
7

Vouw het menu " Particle " onder het tabblad effecten . Klik op " Particle Type" en selecteer " Donkerder & Faded Sphere . " Stel de " geboorte Size " naar " 1.5 " en de " Death Size " naar " 1.1 . " Stel de " geboorte Color " op zwart en de "Death Color " naar een donkergrijs .
8

Vouw het menu " Physics " . Stel de " Animation " naar " Directional Axis . " Stel de " Velocity " op " 1.00 . " Stel " Gravity " naar " .24 " en " verzet " tot " 2.5 . ' Stel de " Extra " naar " 2.00 " en dit zal de Smoke Monster verspreid over het scherm . Verander de "Levensduur " tot 1,70 seconden naar de cloud dikker te maken .
9

Pas de " X ", "Y " en " Z" posities op het scherm zodat de rook monster zit in de locatie die u nodig . U kunt het half af en de helft op te stellen als dat nodig is .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe kan ik een MP4 converteren…
·Hoe de applet installeren naar…
·Hoe te openen Flash Templates 
·Hoe maak je een Flash website …
·Hoe om websites te vinden voor…
·Hoe maak je een liedje Flash G…
·Hoe een Upgraded Flash Player …
·Maya 3D Spark Effecten 
·Hoe te Tekstgrootte Effecten V…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een audio clip in Ableton 
·MPG naar FLV Met FFMPEG 
·Hoe maak je een Thinkpad Backup Met Ghos…
·Hoe te Defender uitschakelen op XP 
·Hoe RAR & Zip-bestanden verwerken 
·Photoshop Punaise Tutorial 
·Hoe om te leren om te installeren ACD 
·Hoe vindt u het aantal CAL's in een SQL …
·Hoe maak je een draaitabel in Maak SQL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com