Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een superheld Fly Maak in After Effects
Adobe After Effects heeft meerdere animatie tools die u toelaat om vliegende vliegtuigen , schotels en zelfs super helden te creëren . Met slechts beelden , kan je een tekening van een superheld te zetten in een zeer gedetailleerde vliegende animatie die toont hem weven tussen wolken en vliegen met gemak . Een rimpel effect toe te voegen aan de cape zal de vliegende echt lijken en voeg meer aan het project . De vliegende held animatie werkt in elke CS versie van Adobe After Effects . Instructies
1

Verzamel beelden voor het project . Een basis -project moet een zijprofiel van een superheld vliegen tegen een effen achtergrond en een foto van een hemel . Importeren die foto's in een nieuwe Adobe After Effects -project .

Klik met de rechtermuisknop in het venster " Project" en selecteer "Nieuwe Compostion . " 2 Stel de samenstelling tot 10 seconden en druk op " OK . "

Drag 3 en neerzetten van de achtergrondlaag in het project . Druk op " S " om de " Scale "

Drag 4 passen en plaats het op het scherm . En laat de superheld beeld op het project . Pas de schaal en de rotatie van de foto om op het scherm past . Ga naar "Effecten ", " Keying " en " Color Key " om de vaste achtergrond kleur te verwijderen . Klik op de kleur druppelaar en selecteer de achtergrondkleur om het te verwijderen .

Type 5 in " Ripple " in het venster "Effecten en Presets " . Sleep de " Ripple " effect op de superheld laag. In het venster " Monitor " , grijp het middelpunt van de rimpel effect en plaats het op de staart van de kaap . Verander de " Ripple " radius zodat het dekt alleen het deel van de cape . Verander de " Wave Width " en " golfhoogte " om een gebied dat alleen de cape dekt . Dit zal de golving van de kaap .

Type 6 repliceren in " Puppet " op de "Effecten en Presets " venster . Sleep de " Puppet " effect op de superheld laag. Klik op de functie " Puppet Pin " , dat is het pictogram punaise aan de bovenkant van het scherm . Klik op de armen , benen en het hoofd van de superheld te marionet pinnen op hem van toepassing .
7

Vouw het sub - menu " Effecten " aan alle van de ' Puppet Pin " selecties laden . Selecteer een, verplaatst u de tijdlijn -scrubber en pas dan de marionet pin een lichte vliegende beweging te maken . Bijvoorbeeld, als de superheld zijn arm reikt , beweegt de marionet pin , zodat de arm op en neer beweegt . Herhaal deze stap voor elke " Puppet Pin " op de animatie tot u het einde van de tijdlijn te bereiken .
8

Klik eenmaal op de superheld laag. Druk op " P " om de " Position " te transformeren opties te laden . Klik op het frame pictogram sleutel om het te activeren . Beweeg de tijdlijn -scrubber terug naar het begin van het project . Stel de uitgangspositie voor de superheld .
9

Verplaats de tijdlijn -scrubber naar de volgende keer punt dat u wilt de animatie te laten plaatsvinden tussen . Klik en sleep de superheld het scherm om hem te laten bewegen . Verplaats de tijdlijn -scrubber en herhaal dit totdat hij rond heeft gevlogen voor de volledige duur van de video .

Druk "Play " 10 om een ​​voorbeeld van de animatie te bekijken . Maak eventuele aanpassingen op het bewegingspad en dan spelen opnieuw om de vlucht te kijken .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe kan ik een Geanimeerde Klo…
·Hoe maak je een CGI- film 
·Flash CS3 Tutorials 
·Hoe maak je een film bestand c…
·Hoe maak je een ActionScript C…
·Hoe te Paint bestanden Turn In…
·Hoe maak je een blender gebrui…
·Hoe maak je een boom in Pivot …
·Nadelen van het gebruik van Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·PDF-bestanden worden niet afgedrukt in A…
·Hoe te SRT ondertiteling converteren 
·Hoe kan ik Norton optimaliseren 
·Hoe te incrementele & differentiële bac…
·Wat is Vals - positieve Software? 
·Hoe maak je een vlag in Flash animatie m…
·Hoe kan ik een document op Microsoft Wor…
·Hoe te Marginale Opbrengst Neem Excel 
·Hoe maak je een webcam Pick 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com