Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Nadelen van het gebruik van Photoshop Animatie
Adobe Photoshop is een grafische editing programma dat is ontworpen voor bitmap-en beeldmanipulatie . De Creative Suite biedt tal van toepassingen die het mogelijk maken voor de 3 - D modellen , gradiënt kaarten en print- kwaliteit worden weergegeven . Terwijl de nieuwere CS -producten geven wel voldoende animatie en 3D- functies , ze zijn geen vervanging voor een meer doeltreffende programma's die speciaal voor animatie . Als u wilt tekenen of verbeteren van digitale foto's , PhotoShop is one-of - a-kind , maar laat complexe animaties aan platforms zoals Flash of Aniboom . 3 - D modellering

Hoewel sommige uitbreidingen van PhotoShop toelaten om 3 - D objecten te gebruiken in animatie frames importeren , het programma mist het vermogen om complexe modellen te beheren . Je kunt niet de geïmporteerde objecten houding of zinvolle veranderingen per frame . Dit is het beperken bij het maken van een animatie . Objecten ontworpen in PhotoShop kan flexibeler , maar je verliest de complexe 3 - D aspect voor cijfers .
Poseren
p Met 2 - D animatie , zoals je ziet in photoshop , poseren cijfers is moeilijk . Aan groepen van figuren in PhotoShop te creëren , de meest effectieve techniek impliceert gelaagdheid . U maakt een karakter op een laag , de volgende figuur op een aparte laag , enzovoort . Animatie is over verandering . Op het verkeer tussen cijfers te starten , moet u individueel te werken op elke laag . Met programma's als Flash , kunt u nog steeds ontwikkelen in lagen , maar het ontwerp beweging als groep .
Ontwikkeling Milieu

Animatie ontwerpprogramma's
, zoals Maya , instrumenten verschaffen om scènes alleen afzonderlijke objecten te maken , niet . U kunt profiteren van de verlichting of het terrein ontwerpen om omgevingen te bouwen voor uw animatie . PhotoShop heeft beperkte middelen bij het maken van scènes . De animatie programma is ontworpen voor ultra fundamentele redenen . Het is mogelijk om een scene met een bal stuiteren in de fundamentele animatie van het programma . PhotoShop heeft alle eisen om de bal te maken , en de op-en - neer gaande beweging te ontwikkelen . Wat je ontbreekt is de auto rijden door , terwijl de bal niet in de straat . Er is complexiteit met andere programma's , wolken bewegen overhead , terwijl kinderen jagen de bal en de auto toetert de claxon . Deze elementen moeilijk zo niet onmogelijk om te doen in PhotoShop zou zijn .

Previous: Next:
  animatie Software
·Tutorial voor het ontwerpen va…
·Hoe om te vertragen Video Afte…
·Macromedia Flash Projecten 
·Hoe maak ik mijn eigen vrije P…
·Tutorial voor een geometrische…
·Hoe te . MOV converteren naar …
·Een tutorial voor Animated PNG…
·Maya beeldvlak Tutorial 
·De beste manieren om 3D Comput…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe te Woorden Bijeenhouden Met behulp v…
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe te EXE -bestanden met behulp Notepad…
  Software Articles
·Open - Source Third - Grade Classroom Ac…
·Hoe maak je een 1 TB externe harde schij…
·Hoe maak je een dia opslaan als een Mast…
·Hoe maak je een bruiloft in Sims 2 
·Waar is de werkbalk in PowerPoint ligt ?…
·Word 2007 Screen Tips 
·Tools om AVI converteren naar MP4 video …
·Hoe je kleur in Photoshop CS3 
·Hoe maak je een luidspreker te verdienen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com