Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Welke programma te gebruiken voor diavoorstellingen op een PC
Er zijn verschillende programma's beschikbaar die u zal toelaten om diavoorstellingen te maken op een pc . Welke software te gebruiken is grotendeels afhankelijk van uw prioriteiten . Iemand die het maximale niveau van controle over de stijl en structuur van de diavoorstelling wil misschien een ander programma dan iemand die is alleen bezig met zijn meest elementaire gegevens . Gelijkenissen

Drie voorbeelden van foto slideshow software zijn Magix PhotoStory , Photodex ProShow Gold en Ulead CD & DVD PictureShow . Alle drie de programma's hebben een aantal aspecten . Ze zijn allemaal in staat het creëren multimedia diapresentaties , compleet met video-en audio -elementen , die kunnen worden gebrand op een DVD of CD en bekeken op elke PC of DVD-speler . Elke software kan een verscheidenheid aan animaties , waaronder foto- overgangen en meer complexe 3 - D effecten te creëren .
Magix PhotoStory

Magix PhotoStory biedt meer aanpassingsmogelijkheden dan een van de andere twee programma's , waardoor het een waarschijnlijke keuze als je een hoge mate van controle over het uiterlijk van de uiteindelijke diashow . Hiermee kunt u optellen tot twee soundtracks lagen boven op elkaar , zoals aparte muziek en vocale tracks . Magix biedt een aantal video tutorials om u te helpen door enkele van zijn meer betrokken , complexe functies .
Photodex ProShow Gold

Photodex ProShow Gold biedt een bijzonder voordeel als u de mogelijkheid om uw slideshows gemakkelijk online te delen . Photodex biedt een gratis online dienst die het mogelijk maakt diavoorstellingen te worden geplaatst op een foto - sharing website dat het hosts. U kunt vervolgens e-mailberichten te sturen naar uw vrienden en familie , hen uit te nodigen om te komen en te bekijken.
Ulead CD & DVD PictureShow

Ulead CD & DVD
PictureShow Fotoalbum en Slideshow Suite Deluxe biedt een gestroomlijnde , eenvoudig creatieproces als uw primaire interesse ligt in de eenvoud in plaats van controle. Ulead presenteert de authoring -proces in drie fasen : Organiseren , Thema en branden . Elke fase wordt vertegenwoordigd door zijn eigen tabblad . De Organiseer fase vraagt ​​u om de beelden die u wilt gebruiken te kiezen en te regelen . Vervolgens , het thema podium geeft u de mogelijkheid om een visuele en /of audio thema te selecteren om de focus van de diavoorstelling aan te passen. Ten slotte is de Burn fase vraagt ​​u om de ingevulde diashow schrijven naar een cd of dvd .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Flash CS3 Tijd…
·How to Make Vlag Wave gebruike…
·Hoe de Grenzen in After Effect…
·De DVC -codec voor After Effec…
·Hoe om bestanden en video impo…
·Hoe kan ik tekst omzetten op A…
·Hoe je URL Links Toevoegen aan…
·Hoe maak je een Flash Percenta…
·Hoe je Virtual Model Games Mak…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te MP4s Met Avidemux Samenvoegen 
·How to Make Text Ga verticaal in GIMP 
·Hoe je kleur toe te voegen aan een gesca…
·Hoe te Named Ranges Verwijder uit een we…
·Hoe maak je een VCD bestand in ModelSim 
·Hoe te Ontwikkelen van een geavanceerde …
·Hoe kan ik een cd branden met CrossFade 
·Hoe kan ik een Excel-werkblad convertere…
·Hoe maak je een . Cdm Bestand openen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com